[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Frostbite

Original poster
Yönetici
11 Tem 2015
1,337
856
Cihaz
iPhone 7
ROM
iOS 13.3
maxresdefault.jpg

Uyarı:
Yapacağınız işlemlerden tarafım ve Turkdevs sorumlu tutulamaz, bu işlemleri yapmak kendi iradenizde. Garanti dışı kalacaksınız.

Hakkında:
Herkese merhaba, bu konuda GM 5 Plus için kendi derlediğim CAF tabanlı Dirty Unicorns ROMu paylaşacağım. ROM her hafta güncellenecek.

Kurulum:
- Bootloader kilidiniz açık olmalı.
- ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını indirip telefona atın.
- Cihazı TWRP modunda açın.
- Temizle bölümünden Gelişmiş Temizlik seçeneğini açın.
- Sistem - Veri - Önbellek - Dalvik/ART Önbelleği seçeneklerini seçip alttaki çubuğu kaydırın.
- Ana menüye dönün.
- Yükle bölümünden sırasıyla ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını yükleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.

İndirme Linkleri:
ROM:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Vendor:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

GAPPS:
--> 7.1/ARM/Opsiyonel
ROOT:
ya da

Ekran Görüntüleri:
okQyYq.png
ZENnAz.png
qWqylW.png

Device Tree ve Kernel Source:
Device Tree:

Kernel:

Vendor:

Son düzenleme:
burası değerlenir önden rez

Eline sağlık hocam :emoji_slight_smile:
[doublepost=1496429373,1496429091][/doublepost]tek bir sorum olacak tema desteği var mı substratum?

Substratum OMS desteği mevcut. Zaten Substratum tema yapımcıların çoğu DU için yapıyor öncelikle. O konuda dert etmeyin. #StayDirty

• Like
Tepkiler: recsin ve sedat_60
Elinize sağlık.

bize de öğretseler ya şu işi :emoji_slight_smile:
ha bu arada @TheNexus ekolayzer durduruldu hatası veriyor bende ayrıca müzik playeri göremedim ben nerde o :troll1:
Ayarladan uygulamarin nasil calisacagi ayarina gir ekolayzeri bul arka planda surekli calistir surekli uyanik tutma var bi degistirsene ben yaptim vermiyo daha saten kapadim onuda tikini uygulama icinden aktif degil yani onemlide degil :D

• Like
Tepkiler: recsin