@Frostbite kardeş günceller isen çook makbule geçer herkes kullanır
Bu mu? RR Rom mu?
Performans olarak hangisi daha iyidir.
ben de aynı sorunun cevabını arıyorum, birisi anket yapsa hangi rom daha iyi diye güzel olur aslında.
Bendede aynısı çok hızlı şarj oluyormu demesi lazım..Kilit ekranında yavaş şarj oluyor diyor yardım
[doublepost=1533152486,1533137885][/doublepost]Kilit ekranında "yavaş şarj oluyor" diyor yardım
ROOT LİKİ ÇALIŞMIYOR ABİ BEN BUNU SIRAYLA YAPIN DEMISSIN BEN ROOTU SUPERSUYU YAPMADAN Bİ ARIZA CIKARMI
Uyarı:
Yapacağınız işlemlerden tarafım ve Turkdevs sorumlu tutulamaz, bu işlemleri yapmak kendi iradenizde. Garanti dışı kalacaksınız.
Hakkında:
Herkese merhaba, bu konuda GM 5 Plus için kendi derlediğim CAF tabanlı Dirty Unicorns ROMu paylaşacağım. ROM her hafta güncellenecek.
Kurulum:
- Bootloader kilidiniz açık olmalı.
- ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını indirip telefona atın.
- Cihazı TWRP modunda açın.
- Temizle bölümünden Gelişmiş Temizlik seçeneğini açın.
- Sistem - Veri - Önbellek - Dalvik/ART Önbelleği seçeneklerini seçip alttaki çubuğu kaydırın.
- Ana menüye dönün.
- Yükle bölümünden sırasıyla ROM, Vendor, Gapps ve Root dosyalarını yükleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.
İndirme Linkleri:
ROM: Android File Host Klasörü
Vendor: Vendor
GAPPS: OpenGapps --> 7.1/ARM/Opsiyonel
ROOT: Magisk ya da SuperSU
Ekran Görüntüleri:
Device Tree ve Kernel Source:
Device Tree: BDFrostbite/android_device_google_shamrock
Kernel: Asderdd/android_kernel_google_shamrock
Vendor: Asderdd/proprietary_vendor_google
Bu sorunun cevabını bende arıyorum. Şuan Oreo Custom Rom kullanıyorum fakat memnun değilim, Şarjı çabuk bitiyor ve kasıyor arada. Acaba bu ROM'u mu kursam yoksa RR'yi mi? Tam emin değilim, ikisini de deneme gibi bir şansım yok bir sürü yedek aldım yükle kaldır uğraşacak pek vaktim yok o yüzden iki romu da kullanıp bize bilgi verecek biri varsa şahane olur.Bu mu? RR Rom mu?
Performans olarak hangisi daha iyidir.
Kilit ekranında yavaş şarj oluyor diyor yardım
[doublepost=1533152486,1533137885][/doublepost]Kilit ekranında "yavaş şarj oluyor" diyor yardım