Kardes sen yapabildinmi peki?Cihazmı almamız lazım?
Yok abi denemedigim kalmadı lg tvye atmaya calısıyorum tvyi goruyor gibi oluyor baglan diyorum tv kayboluyor. Bi anlatsan hayrına nasıl yaptın?
Ayrıca RR romda sıkıntısız yayınlama yapabiliyosun.
Kardes sen yapabildinmi peki?Cihazmı almamız lazım?
Yok abi denemedigim kalmadı lg tvye atmaya calısıyorum tvyi goruyor gibi oluyor baglan diyorum tv kayboluyor. Bi anlatsan hayrına nasıl yaptın?
Ekran süresi imkansızÇöp plustan saygılarımla
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Nanoda ek olarak şu uygulamalar mevcut;gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?
[doublepost=1497212615,1497211993][/doublepost]gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?
Şarj detaylarini actim da max 1500 mh diyor bunu nasil duzeltiriz
[doublepost=1497039193,1497039125][/doublepost]Şarj detaylarini actim da max 1500 mh diyor bunu nasil duzeltiriz
O 1500 yaziyor siye rom atiyordum telefon kapandi hicbir tepki vermiyor kaldi oyleOrayı pek dikkate almayın. Hep 1500 yazar. Küçük bi bug.
Stock ROM atın.O 1500 yaziyor siye rom atiyordum telefon kapandi hicbir tepki vermiyor kaldi oyle
güncelleme gelicekmi ? acaba bekliyorum baya zamandır gelmiyor özellikle şu yansıtma olayını incelerseniz sevinirimStock ROM atın.
güncelleme gelicekmi ? acaba bekliyorum baya zamandır gelmiyor özellikle şu yansıtma olayını incelerseniz sevinirim
Stock atarken oldu ve suan telefon ses kisma ve power bile işlemiyor ne yapacagimi ozelden anlatirmisinizStock ROM atın.
romun indirme linkinde sıkıntı var galiba bi bakabilirmisiniz link kırık galiba?
rom+gapps indir yeterliİyi günler hocam şimdi indirip deneyeceğim lakin kernel device tree ve vendor linkleri var altta onları da indirmem lazım mı ve ne işe yararlar bilen biri yardımcı olabilir mi?
Kamera sorunu düzelmiş akşam eve gidince bakicam bakalım yansıtma olayı olmusmu yada olmamismi bilmiyorum denicemROM Güncellendi
- ROM 11.5 sürümüne yükseltildi.
- Günlük güncellemeler tekrar başladı.
- ROMdaki varsayılan kamera uygulaması değiştirildi. (Resim kırma sorununu deneyip yazarsanız sevinirim.)
- Haziran yamasına güncellendi.
- Güncel DU kaynakları ile derlendi.