[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Şarj detaylarini actim da max 1500 mh diyor bunu nasil duzeltiriz
[doublepost=1497039193,1497039125][/doublepost]Şarj detaylarini actim da max 1500 mh diyor bunu nasil duzeltiriz

gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?
[doublepost=1497212615,1497211993][/doublepost]gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?

Çöp plustan saygılarımla

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ekran süresi imkansız

gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?
[doublepost=1497212615,1497211993][/doublepost]gapps nano ve pico arasında ne fark var acaba?
Nanoda ek olarak şu uygulamalar mevcut;
  • BatteryUsage
  • FaceDetect
  • FaceUnlock
  • Search
  • Speech
Daha detaylı bilgi için burayı inceleyebilirsin:

romun indirme linkinde sıkıntı var galiba bi bakabilirmisiniz link kırık galiba?

Dirty Unicorns 11.4 PcMark Android Benchmark battery life test: %90'da teste başlandı.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

ROM Güncellendi
- ROM 11.5 sürümüne yükseltildi.
- Günlük güncellemeler tekrar başladı.
- ROMdaki varsayılan kamera uygulaması değiştirildi. (Resim kırma sorununu deneyip yazarsanız sevinirim.)
- Haziran yamasına güncellendi.
- Güncel DU kaynakları ile derlendi.

• Like
Tepkiler: recsin
İyi günler hocam şimdi indirip deneyeceğim lakin kernel device tree ve vendor linkleri var altta onları da indirmem lazım mı ve ne işe yararlar bilen biri yardımcı olabilir mi?

Romu kurdum. Kamerada kirpma yok lakin tema uygulanmiyor. Tema paketi olusturuluyorda takili kaliyor.

ROM Güncellendi
- ROM 11.5 sürümüne yükseltildi.
- Günlük güncellemeler tekrar başladı.
- ROMdaki varsayılan kamera uygulaması değiştirildi. (Resim kırma sorununu deneyip yazarsanız sevinirim.)
- Haziran yamasına güncellendi.
- Güncel DU kaynakları ile derlendi.
Kamera sorunu düzelmiş akşam eve gidince bakicam bakalım yansıtma olayı olmusmu yada olmamismi bilmiyorum denicem