Hayır etab 5E tab 4 mü sizin ki
Hayır etab 5E tab 4 mü sizin ki
Bu romdan mı geçtinizDİKKAT! BU ROM BANA AİTTİR. İZNİM OLMADAN BAŞKA PLATFORMLARDA YAYINLANMASI YASAKTIR!
- Öğretmen Stock ROM' unun düzenlenmiş halidir.
- MEB güvenlik ekranı sorunu yoktur.
- EBA uygulamaları yoktur.
- OTG çalışıyor.
- VPN çalışıyor.(f@tih ağında denendi.)
- Stock ROM olduğu için baya stabil.
- Chrome da gizli sekme butonu aktifleştirilmiştir.
- Setup Wizard(Kurulum Yöneticisi) build.prop dan etkinleştirilmiştir.
- Ses kaydedici eklenmiştir.
- ROM rootsuzdur.
ROM: MEGA
ROOT(isteğe bağlı): SuperSU Download
Teşekkür etmeyi unutmayın!
- TWRP 3.0 ve üzeri olmasını öneririm.
- TWRP temizlik bölümünden Veriyi sıfırlayın.
- Yükle bölümünden ROM' u bulup yükleyin.
- İsterseniz yine yükle bölümünden root paketinide seçip yükleyebilirsiniz.
Yok abi tabletin adı mehmet değil romun adı 'Mehmetcan'Tabletin adı mehmet mi eğer tabletin adı mehmetse çok yanlış geldin kardeşim.E tab 4 se senin tabletin çok yanlış yerdesin.
EvetBu romdan mı geçtiniz
Evetİşte bu rom mu
Yarın denicem inşallah teşekkür ederim ,Nougat rom a geçmeden lolipop custom rom kurun sonra nougat a geçin çünkü bu rom öğretmen stock romundan düzenlemiş hali yani yarı stock rom olduğundan hata veriyor
Hocam lollipop yükledim derken tam yükseltiyim dedim wipe yaptım nougat ı yüklemek istedim arıza verdi bu defa sistem komple silindi artık tablet açılmıyor zoraki olarak twrp ye girebiliyorum , USB den yeni sistemde yükleyemiyorum tabletin soketi çok hassas şarj ederken bile kabloyu sabitliyordum artık tamirci yolu gözüktü gibi
Bu video da anlatılanları yap videodaki dosyaları tekrar indirmene gerek yok konudaki dosyalar
Usb de başka romlarda var ancak hiçbiri twrp den yüklenmiyor hep failed veriyor.eğer işletim sistemi yoksa ve otg de başka rom yoksa bilgisayarcıya gidip stock romu gösterip romu pc den kurdur.