BreaKing' Alıntı:hocam deniyeceğim ama kitkat romlarda bulunan statusbar gizliyken yukarıdan kaydırıp açıyoruz ya o jb dede olabilir mi veya bu romda varmı eklenebilir mi
Whisper' Alıntı:Romu kurdm eline sağlık tekrar
Birkaç sorun var uygulama ve bildirim çubuğu rengi uyumsuz oluyor bazen onu halledebilr miyiz ve son uygulamalarda falan arka plan beyazlık yoğun bazen yazılar okunmuyor ona da el atabilir misinz ? Son olarak bende bildirim çubuğundaki fener çalışmadı sıkıntı değil zaten de saol şimdiden
Whisper' Alıntı:Çok sorun değil zaten fener sıkıntı yok..peki stock jellybeandaki gibj bildirim çubuğu rengi sabit kalsa değişmese olmaz mi ? Ve ben x lockeri sildim nasıl geri getirebilrim ?
Whisper' Alıntı:Peki ben yapabilir miyim sabit renk kalsın die? Debiyecegim saoln.. Mobil ag kullanilamiyor dior imeyi geri yukledim yine ds düzelmdi neden öyle oldu m
Whisper' Alıntı:Kusura bakmayn sorun bende de olabilir zaten tekrar mi kurulum yapiyim düzelir mi ?
Whisper' Alıntı:Sorun bendeyms imeiyi hallettim düzeldi kamerasi çok iyi fix olarak verilebilir mi ?
Whisper' Alıntı:Aynen mesajlar gitmiş sarj konusunda gerçekten çok iyi güncellemeyi bekliyoruz
Whisper' Alıntı:Hocam internet sorunu kilit ekrai ve dialerdeki sorun değilde rutuslari yaptiniz mi )