I
Incredible™
Romun performansı ve pil performansı oldukça iyidir, başka bir fener uygulaması kurarak uzatma şansınız var.
ytezer' Alıntı:ilk açılış uzun mu sürüyor. cwm ile yükledim. başka tom üzerine kurdum.
ytezer' Alıntı:cwm 6 .... yüklü sırasıyla ne yapmam lazım
ytezer' Alıntı:yaptım da eski romun logosunda kalıyo açılmıyo
ytezer' Alıntı:evet gmd. eksik mi acaba kontrol edim. v.1.1 değilmi
of ya asıl romu indirmemişim. v. 11. fiz olarak mı kuracağız
ytezer' Alıntı:kusura bakma hakkını helal et uğraştırdım seni de
bu ioscamera fixini de kurmamız mı lazım
bu ioscamera fixini de kurmamız mı lazım
talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok hoşuma gitti bunun için teşekkürler ama bazı uygulamarda arka plandan dolayı yazılar gözükmüyor beyaz kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok hoşuma gitti bunun için teşekkürler ama bazı uygulamarda arka plandan dolayı yazılar gözükmüyor beyaz kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
1.1 güncellemesini wipe yapmadan kur
talia' Alıntı:Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok hoşuma gitti bunun için teşekkürler ama bazı uygulamarda arka plandan dolayı yazılar gözükmüyor beyaz kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
Yaptım ama gene aynı
Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok hoşuma gitti bunun için teşekkürler ama bazı uygulamarda arka plandan dolayı yazılar gözükmüyor beyaz kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
Yaptım ama gene aynı
beyaz duvar kağıdımı kullanıyorsunuz, perdeyi kaldırdım diye hatırlıyorum
talia' Alıntı:Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Hocam rom cidden çok hoşuma gitti bunun için teşekkürler ama bazı uygulamarda arka plandan dolayı yazılar gözükmüyor beyaz kalıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz
Yaptım ama gene aynı
beyaz duvar kağıdımı kullanıyorsunuz, perdeyi kaldırdım diye hatırlıyorum
Hayır açılışta ki kendi duvar kağıdı hocam
talia' Alıntı:Ne yapmam gerek peki hocam bu beyazlığın gitmesi için. Uygulama açtığım da üst kısmı mavi sonrası beyaz oluyor o yüzden yazılar okunmuyor
Incredible™' Alıntı:talia' Alıntı:Ne yapmam gerek peki hocam bu beyazlığın gitmesi için. Uygulama açtığım da üst kısmı mavi sonrası beyaz oluyor o yüzden yazılar okunmuyor
1.1 kurmamışsın veya kuramamışsın.1.1de çözümü var bunun