FR4GUE' Alıntı:Hocam romu nasıl kuracağız? Adımları tek tek yazabilir misiniz? Ve dokunmatik sapıtması için kernel vermiştiniz. Bu romda şu anda mevcut mu? Ayrıyetten mi kuracağız
FR4GUE' Alıntı:Sağolun hocam. Peki romu kurduktan hemen sonra mı 1.1'i kuracağız yoksa rom kurulumu bitip telefonu açtıktan sonra cwmye alıp mı
mrjack' Alıntı:ROM çok güzel ama kamerada bazen flash yanmıyor ne yapabiliriz ?
ytezer' Alıntı:Bu romun çok güzel kardeş bu ayarda pil ferformansı bu seviyede kitkat romun var mı?
BakiKorlu' Alıntı:Hocam şu an telefonumda stock KitKat var, bunu kurmam için JellyBean'e geri dönmem mi lazım yoksa şimdi direk kursam olur mu?
aykut..' Alıntı:Dostum öncelikle eline sağlık. Benim tek sorunum ana sayfada bildirim çubuğunun şeffaf olmaması.. Resimlerde gördüğüm kadarıyla şeffaf ama bende değil. Problem ne olabilir ?
Incredible™' Alıntı:aykut..' Alıntı:Dostum öncelikle eline sağlık. Benim tek sorunum ana sayfada bildirim çubuğunun şeffaf olmaması.. Resimlerde gördüğüm kadarıyla şeffaf ama bende değil. Problem ne olabilir ?
Güncellemede şeffaflığı kaldırdım çünkü sıkıntılar yaşatıyordu
aykut..' Alıntı:Incredible™' Alıntı:aykut..' Alıntı:Dostum öncelikle eline sağlık. Benim tek sorunum ana sayfada bildirim çubuğunun şeffaf olmaması.. Resimlerde gördüğüm kadarıyla şeffaf ama bende değil. Problem ne olabilir ?
Hocam nasıl bir şey yaptıysan artık GravityBoxla bile şeffaf yapamıyorum
Incredible™' Alıntı:aykut..' Alıntı:Incredible™' Alıntı:aykut..' Alıntı:Dostum öncelikle eline sağlık. Benim tek sorunum ana sayfada bildirim çubuğunun şeffaf olmaması.. Resimlerde gördüğüm kadarıyla şeffaf ama bende değil. Problem ne olabilir ?
Hocam nasıl bir şey yaptıysan artık GravityBoxla bile şeffaf yapamıyorum
1.1 güncellemesini kurmadan içindeki systemui.apk silersen eski halinde kalır yada içindeki systemuiyi ilk sürümle değişip flashlarsan yine şeffaf olur