HUZUR İSLAMDA
Kayıtlı Üye
TEŞŞEKÜR EDERİM ÇOK İŞİME YARADI. İÇERİK BAYA GÜZEL VE ETKİLEYİCİ. KURULUMU İSE AŞIRI BASİT. :emoji_blush:
Evet kurulum kısmını dikkatli harfiyen yapın.Bende öğrenci tableti için kırılmış öğretmen romu var. Onun üzerine kurabilirmiyim
TeşekkürlerTEŞŞEKÜR EDERİM ÇOK İŞİME YARADI. İÇERİK BAYA GÜZEL VE ETKİLEYİCİ. KURULUMU İSE AŞIRI BASİT. :emoji_blush:
Hayır kurulum kısmını dikkatlice okuyup uygulayın. Sdcarddaki verilerine birşey olmaz. Yüklü apkler gider.Teşekkürler. Peki resimler gider mi
Teşekkür ederimHayır kurulum kısmını dikkatlice okuyup uygulayın. Sdcarddaki verilerine birşey olmaz. Yüklü apkler gider.
Bunda çalışması lazımdı kalemin bir önceki sürümde sıkıntısız çalışıyordu. Olmuyorsa düzelmiyor diye biliyorum. Teşekkürler.Rom gerçekten hızlı ve güzel olmuş. Ama kalem dikey kullanımda çalışmıyor. Her kurduğum romda aynı sorun var. Nasıl düzeltebiliriz?
Tesekkürler k.bKardeş 1 saattir uğraşıyorum. yok site de kal yok siteden çık yok antivürüs engelliyor. bu ne yaa.... Mümükünse drive falan yüklesen olmaz mı?
Neyse başarabildim. İndiriyorum. Ellerine sağlık.
Bunda çalışması lazımdı kalemin bir önceki sürümde sıkıntısız çalışıyordu. Olmuyorsa düzelmiyor diye biliyorum. Teşekkürler.
[doublepost=1497558269,1497558142][/doublepost]
Tesekkürler k.b
Müzik uygulamasının ne gibi sorunu var.Tek sıkıntım müzik uygulaması ve sanal tuşları root Explorer dan kapatmaya çalıştım olmadı xposedle yaptım rom gayet iyi mükemmel eline sağlık aynı stok rom gibi
o başka tema tema motorunu aktif ederseniz. Tema filan yükleyebilirsiniz. Buyrun bir kullanıcımızın bulduğu yöntem sayesinde anlatım yaptım. [Çözüm][PAD] Miui 7/8 Tema Motoru konu buna göre tema motorunu aktif edebilirsiniz.3. ss deki ikon paketi ve duvarkağıdı romda var mı sen mi ekledin bulamadım da?
teşekkürler.o başka tema tema motorunu aktif ederseniz. Tema filan yükleyebilirsiniz. Buyrun bir kullanıcımızın bulduğu yöntem sayesinde anlatım yaptım. [Çözüm][PAD] Miui 7/8 Tema Motoru konu buna göre tema motorunu aktif edebilirsiniz.
Youtube da ve wifi da bazen kopmalar oluyo sıkıntı çıkarıyo
Patch veririm. K.b.Youtube da ve wifi da bazen kopmalar oluyo sıkıntı çıkarıyo