Kurdum gayet güzel rom sorun yoktu başta daha sonra play Store'dan uygulama indiremez oldum 495 hatası verdi ve youtube da hata var video izlenmiyo nasıl yapılır
Youtube da ve wifi da bazen kopmalar oluyo sıkıntı çıkarıyo
Çok sağol kardeşim yoksa romu silecektimPatch verdim. İndirip kurun büyük denedim bende sorun yok.
Ben direkt kurdum ama bişe değişmediDirek kurayımmı
Patch işe yaramıyor admin google uygulamalarında sorun var
Ben direkt kurdum ama bişe değişmedi
Tamam gapps patchı vericem olmazsa uğraşacam birazdan tablet şarjda wifi düzeldi mi.Çok sağol kardeşim yoksa romu silecektim
[doublepost=1497879177,1497878597][/doublepost]Urdum ama hala aynı googl play storendan bişey inmiyor
[doublepost=1497881178][/doublepost]Patch işe yaramadı kardeş play tuşları çalışmıyo google play de açmıyo youtube da wifi sıkıntılı WhatsApp da 35 kb ı 1 dk da indirmeye başlıyo
Google chrome ile girilebiliyo youtube a wifi iyi ama bağlantıyı sağlaması yavaş bi 10 15 sn bekletiyo yüklemeden önceTamam gapps patchı vericem olmazsa uğraşacam birazdan tablet şarjda wifi düzeldi mi.
Tahmin etmiştim benimde son zamanlarda internetim modemden düşüyr.Tamam düzeldi modemle alakalıymış kusura bakmayın
Benimki hala aynı ama WhatsApp da foto gönderirken ve ya indirirken bekletiyo baya youtube da da öyle video açılmadan 10 sn bekletiyoTahmin etmiştim benimde son zamanlarda internetim modemden düşüyr.
internet hızınızdan olabilir bence romdan kaynaklı değil romun libler farklı bir mt6592 miui8 romundan alıntı ondanda olabilir ama bence modemden kaynaklı aynı romu yüklüyoruz. Yeni güncel mt6582 miui 8 rom buldum uygulamadayken uygulamayı menü tuşuna basıp kapatabiliyorsun. Baya iyi.Benimki hala aynı ama WhatsApp da foto gönderirken ve ya indirirken bekletiyo baya youtube da da öyle video açılmadan 10 sn bekletiyo
kullanımda olduğun uygulamayı son uygulamalrdan kapatabiliyormusun bu romda.[6592] [3.4.67] MIUI V7 BETA 6.1.7 | Dark Cyanide Devs
Kadir bu romu Portla ben portladım kılıt ekranı duvar kağıdı ayarlanmıyor ben pek hataları düzeltemiyorum sen o sorunu çözer sen kusursuz bir rom birde kamerada yamuk çekme sorunu var camuyla duzeliyor
Hayır ana menüye gelip oradan kaptinmi kapanıyor ama kasma donma hiç yok wifi sorunu falan Romda bu romdan hiç hata duzeltmedim bu romdan daha stabil son uygulqmq hepsi Kapanacak şekilde düzenleme yaparımkullanımda olduğun uygulamayı son uygulamalrdan kapatabiliyormusun bu romda.
yapabiliyorsan yap ama ben yapabilceğeni düşünmüyorum. Bu arada bu romlarda wifi sorunu yok modemden kaynaklı romu kullanıyorum. Hiç bir sorun yok.Hayır ana menüye gelip oradan kaptinmi kapanıyor ama kasma donma hiç yok wifi sorunu falan Romda bu romdan hiç hata duzeltmedim bu romdan daha stabil son uygulqmq hepsi Kapanacak şekilde düzenleme yaparım
Rom Sorunlarini guzel cozuyorsun ben senin gibi sorunlari cozemiyorum sorunlu romuda senin romlarin varken kimsenin indirecegini dusunmuyorum paylasmiyorum ama bu miui romda cok az hata var seni pek ugrastirmaz Yeni Romlar Bekliyoruz☺yapabiliyorsan yap ama ben yapabilceğeni düşünmüyorum. Bu arada bu romlarda wifi sorunu yok modemden kaynaklı romu kullanıyorum. Hiç bir sorun yok.
Tamam bende yeni bir miui 7 portlucaktım bunu portlarım teşekkürler.Rom Sorunlarini guzel cozuyorsun ben senin gibi sorunlari cozemiyorum sorunlu romuda senin romlarin varken kimsenin indirecegini dusunmuyorum paylasmiyorum ama bu miui romda cok az hata var seni pek ugrastirmaz Yeni Romlar Bekliyoruz☺