sefilreis
Kayıtlı Üye
Hocam bu romu kurdum ama boot ekraninda kaldi sistem etab5 stock 5.1.1 xperia romdu. Acaba Sıkıntı neyden.
Hocam bu romu kurdum ama boot ekraninda kaldi sistem etab5 stock 5.1.1 xperia romdu. Acaba Sıkıntı neyden.
Biraz daha hızlı bu dediğin klasör sorunu tüm romlarda az da olsa kasar tüm miui 8 romlarında var. Ama en az kasma yeni paylaştığım yani diğer miui 8 romunda bu kasma çok az. Ve kullandığınız uygulamayı direkt kapatabiliyorsunuz. Ana menüye gelmemize gerek yok.Dostum bu rom şuan yüklü sorunsuz kullanıyorum(sadece ana ekranda klasörleri açarken kasma oluyor.) O dediğin yeni olan ile bu rom arasında çok fark var mı çünkü bu roma o kadar uygulama, oyun falan falan yükledim diğeriyle arasında çok fark yoksa yuklemeyeyim onu
Tamamdır sağolasın forumda CyanogenMod 12.1 romunu gördüm onu yükledim kullanıyorum bi sorun yaşarsam bu Miui nin yenisini yüklerim :emoji_relaxed:Biraz daha hızlı bu dediğin klasör sorunu tüm romlarda az da olsa kasar tüm miui 8 romlarında var. Ama en az kasma yeni paylaştığım yani diğer miui 8 romunda bu kasma çok az. Ve kullandığınız uygulamayı direkt kapatabiliyorsunuz. Ana menüye gelmemize gerek yok.
Diger miui yi yükleyin sabitledigimi.Tamamdır sağolasın forumda CyanogenMod 12.1 romunu gördüm onu yükledim kullanıyorum bi sorun yaşarsam bu Miui nin yenisini yüklerim :emoji_relaxed:
Rom kurulumu bolumune yazdim. Sdcard dan dosyalariniz gitmez ancak yuklenmis uygulamalar giddr.Hocam rom yapildiktan sonra yada once format atmak gerekiyor mu rom dan sonra veriler siliniyor mu
Hocm e tab 5 zen go. ROM a bi yorum attım bakarsanRom kurulumu bolumune yazdim. Sdcard dan dosyalariniz gitmez ancak yuklenmis uygulamalar giddr.
Twrpden Yüklefix leri nasıl kurucaz
kalem hatası benle bir alakası yok çözülmez. Söylediğiniz dosyaları es dosyaya root izni verip silebilirsiniz. Yedek alıp öyle yapın açılmayabilir.Bu romda bence ekran döndürme yatay olup şu işe yaramayan miui uygulamaları ve dosyaları silinir , kalem hatası düzeltilirse çok güzel olur.
Maalesef yokRomu yükledim ama kalem hatalı çalışıyor bunun bi çözümü yokmu
es dosyaya gir root izni ver. Cihaz butonuna tıkla system klasöründen build.prop dosyasını açıp düzenlemeyi aç. Ve "qemu.hw.mainkeys=0" bunu bulun 0 değerini 1 yapın ve kaydedip çıkın.Alttaki navigasyon tuşlalarını nasıl kaldırırız yardımcı ol ekrandan yiyor durduk yere.
[doublepost=1502276198,1502275916][/doublepost]Yardımcı ol lütfen navigasyon tuşlarını nasıl kaldırırız.
Onu tam olarak kastetmiştim es veya root explorerden sildiğimiz zaman mesela ayarlara girdiğimiz zaman mesela cloud etme yazar basarız bizi cloud uygulamasına yönlendirir. Eğer cloud u silersek ayarlarda halen öyle bir seçenek durur. Bastığımız zaman maalesef ayarlar durdu der yanı uygulamaların silindikten sonraki bağlantılarını editleyip silmek gerek işte silinirse güzel olur diyorum.kalem hatası benle bir alakası yok çözülmez. Söylediğiniz dosyaları es dosyaya root izni verip silebilirsiniz. Yedek alıp öyle yapın açılmayabilir.
[doublepost=1505419370,1505419340][/doublepost]
Maalesef yok
[doublepost=1505419538][/doublepost]
es dosyaya gir root izni ver. Cihaz butonuna tıkla system klasöründen build.prop dosyasını açıp düzenlemeyi aç. Ve "qemu.hw.mainkeys=0" bunu bulun 0 değerini 1 yapın ve kaydedip çıkın.
Miui app ları ayrıştırdınmı geri kapattığında hatalı oluyor. Hiç ellemeden kapatsan bile öyle. Advan apk tool kullandım, jBART kullandım hepsi hata verdi.Onu tam olarak kastetmiştim es veya root explorerden sildiğimiz zaman mesela ayarlara girdiğimiz zaman mesela cloud etme yazar basarız bizi cloud uygulamasına yönlendirir. Eğer cloud u silersek ayarlarda halen öyle bir seçenek durur. Bastığımız zaman maalesef ayarlar durdu der yanı uygulamaların silindikten sonraki bağlantılarını editleyip silmek gerek işte silinirse güzel olur diyorum.
Dediğim gibi olsaydı çok kral olurdu haksız mıyım ayyıldız :emoji_grinning: peki ekran döndürme konusunda bişey yapamazmısın?:emoji_grinning: Miui app ları ayrıştırdınmı geri kapattığında hatalı oluyor. Hiç ellemeden kapatsan bile öyle. Advan apk tool kullandım, jBART kullandım hepsi hata verdi.
Zaten ekran yatay oluyor. Bazı uygulamalara girildiğinde dik açılıyor çünkü uygulamayı öyle ayarlamışlar.Dediğim gibi olsaydı çok kral olurdu haksız mıyım ayyıldız :emoji_grinning: peki ekran döndürme konusunda bişey yapamazmısın?