Chrome masaüstü sitesi oluyor.Ama bu seferde opera google fln istiyo devami gelmio sayfaya ulasilmiyor
Chrome masaüstü sitesi oluyor.Ama bu seferde opera google fln istiyo devami gelmio sayfaya ulasilmiyor
Hocam lütfen bna son aşamadaki linki atarmisiniz olmuyor bi türlüChrome masaüstü sitesi oluyor.
MEGA bundan başka link yok...Hocam lütfen bna son aşamadaki linki atarmisiniz olmuyor bi türlü
Bootlogo ve bluetooth fix dışında hepsi zorunlu bluetooth fixi yüklemesen bluetooth cihazları görmüyor.ses patch yüklememize gerek yok değilmi ?
Animasyonları kapat ve bir kez cihazı kapat aç. Tablet elime geçtimi saat fixini vericem. Şimdilik ayarlardan halledin. K.b@phesehemist0 kardeşim lütfen şu saat fixini bul rom iyi güzelde bazı hatalar var son uygulamalarda geçiş yavaş
Hatalı yedek almıştır nvram hatasını ilk defa duydum. Eski romu flashlayın yedeklerdende verinizi gei yükleyin olur.@phesehemist0 saati ayarlıyorumda sıkıntı alarm kuramıyorum bu sıkıntı haricinde rom diğer romlarda daha iyi
[doublepost=1491853108,1491852730][/doublepost]@phesehemist0 ben eski romun yedeği almıßtım geri dönemiyorum nvram diye kırmızı yazıyla hata veriyor yedekleme yerinden nvram tikini kaldırıyorum bu sefer yedeği yüklüyor ama general mobile yazısında kalıyor
Oyun oynamadığım için test etmedim ama arkadaşlar oynuyordu sıkıntı yok. pil ve performans olarak cyanogenmod ve diğer romlardan daha iyidir.cyanogenmod la pil ve performans açısından farkı var mıdır oyunlarda kasma falan yaparmı
evet bunda sertifika yüklenmiyor hotspot free bağlanıyor. sertifikasız. yedek almaya gelince twrp 3.0-0 bu forumdan yukle.@phesehemist0 hocam bu hata sadece bende deyil siniftaki arkadaslardada oldu aldigimiz yedegi yuklemiyor
[doublepost=1491895472,1491894598][/doublepost]hocam şunu bi türlü bulamadım meb sertifika yüklüyeceğimde bunda diğer romlardaki depolama yok bi yardımcı olsan
Öyle bir sorun yok kullanıyorum romu baştan kurun söylenenleri harfi harfine yapın.Saolun hocam cok iyi ama ana ekran yan donmuyo uygulamada dönüyor Aca ayarlardanmı
Sertifika miui 8 e yükleyemedim hotspot free uygulaması ile bağlanabilirsiniz.Sertifika nerden yükleniyor bide son dosya yuklenmiyor
Pili bitmiyor ki algı problemi olamaz. Liblerden olabilir. İyi hale getirip paylaştık şuan geliştirmeler devam ediyor. Patch vericem bugün yada yarın.Performans açısından CM'den daha iyi ancak pil kısmında 3100 mah kapasitesi olduğu yazıyor. Tab 5'in kapasitesi 7500mah 'dır. Acaba pilin tamamını algılamıyor mu diye soru işareti oluştu kafamda.
Teşekkürlereline sağlık