Steve-JOBS Original poster Aktif Üye 26 Şub 2015 163 103 7 Ağu 2015 #1 Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir?
Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir?
R RomMaster 7 Ağu 2015 #2 Steve-JOBS' Alıntı: Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir? Genişletmek için tıkla ... Liblerle olabilir 7ziple contacts apksını aç içinde lib varsa system lib klasörün at
Steve-JOBS' Alıntı: Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir? Genişletmek için tıkla ... Liblerle olabilir 7ziple contacts apksını aç içinde lib varsa system lib klasörün at
Steve-JOBS Original poster Aktif Üye 26 Şub 2015 163 103 7 Ağu 2015 #3 TheRomMaster' Alıntı: Steve-JOBS' Alıntı: Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir? Genişletmek için tıkla ... Liblerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Hangi libler olabilir? İçinde lib yok
TheRomMaster' Alıntı: Steve-JOBS' Alıntı: Dialer, contacts, mms uygulamalarını s6 dual romdan note 4 roma atıyorum ama durdu hataları alıyorum. Liblerle bir alakası var mı? Alakası varsa hangi libleri atarsam düzelir? Genişletmek için tıkla ... Liblerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Hangi libler olabilir? İçinde lib yok
Steve-JOBS Original poster Aktif Üye 26 Şub 2015 163 103 7 Ağu 2015 #5 apkda libler yok. romun lib klasöründe olabilir mi