Bu konunun 1.sayfasına gidin.Dediğiniz posta nasıl erişim sağlayabilirim şimdi tam olarak bu sitede yeniyim beni yönlendirebilir misiniz?
Eğer her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorsanız Hard Formatı seçin.Temizlik Yapmadan Direk Flashlayın Aroma Olduğu İçin Temizlik İçin Size Seçenek Sunacaktır
Temizlik Hakkında Bilgi: Safe Format Ve Hard Format Vardır Hard Format System Dahil Cihaz Hafızasındaki Herşeyi Siler Dikkatli Seçim yapınız bunu acıklar mısınız
Merhaba 6.0.1 Bl ve modem şart.Hocam ben 4 dosyalı stock romla 5.1.1 e dönmüştüm. anabant sürümü N910CXXU1COJ5 YAPIM NUMARASI LMY47X.N910CXXS2CPC1 çok anlamıyorum bu işlerden. bu konudaki romu direk flaşlayabilir miyim. Pit yüklememe gerek var mı?
kurduğum rom bu..
N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXS2CPC1 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) - Galaxy Note 4 Firmware (Stock Rom) Bölümü
İlk önce bunu odinden kurun konuda Anlatımı mevcut sonra bu konuya gelip buradaki anlatılanları yapın.Hocam sabahtan bu saate kadar uğraştım ama çözemedim. Neler kurmam gerekiyor tam olarak link verebilir misin?
Bu konuya yazıyorsanız Cihazınız note4 olmalı?bunu sifirdn nasil yukleriz telefonun hicbiryeriyle oynanmadi samsungdada varmi bootloader acma falan yoksa trwp yuklenip rom yuklenebilirmu
evet note4Bu konuya yazıyorsanız Cihazınız note4 olmalı?
İlk deneyiminizmi olucak yoksa daha önceden yaptınızmı?evet note4
ilk kez yapicam daga hocbir hazirlik yokİlk deneyiminizmi olucak yoksa daha önceden yaptınızmı?
Note4 exynos modellerde bl kilidi mevcut değil internette az araştırma ile twrp root nasıl yüklenir bunların cevabını bulabilirsiniz.ilk kez yapicam daga hocbir hazirlik yok
Twrp recovery üzerinden yüklediğinize eminmisiniz öyle bir hata almanız normal şartlarda mümkün değildir ya eksik inmiştir yada yanlış recovery üzerinden yükleme yapıyorsunuzdur.ben bunu yuklerken hata aliyorum
zip file is corrupt!
error installing zip file neden olabilir acaba
Merhaba öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Hocam yönlendirdiğiniz şekilde yüklemeyi başardım. İlk yüklemede rom sonra yama ve sonrasında note5 saati flaşladım saati flaşlayınca telefon açılmadı. Bu sefer sadece rom ve yamayı flasladım, sorunsuz açıldı. Telefonum belirgin şekilde hızlandı, pil süresi inanılmaz arttı ve ısınma problemi vardı o da ortadan kalktı. Emeğinize sağlık, çok teşekür ediyorum.
Hocam bir de sorum olacak: S Pen temassız komut içinde 'akılı seçim' özelliğiyle bir resim üzerindeki yazıları çekebiliyorduk(OCR). Bu özellik resimler üzerindeki yazıları text e çevirmede, not almada, başka dillere çevirmede çok işe yarıyordu. Sonraki romlarda bu özelliği kaldırdılar; şimdi sedece web sayfası vb. kopyalanabilir yazıları çekebiliyoruz. Bu romda bu özellği eski haliyle kullanma imkanı var mıdır?
Teşekkürler yeni projeler için hazırlanıyorum.Teşekkürler mükemmel bir rom olmuş Türk yazılımcıların istese neler yapabileceğini görmüş olduk tebrik ederim :emoji_slight_smile:
Merhaba bende öyle bir sorun bulunmamaktadır bazen nadirende olsa İstisnalar çıkabiliyor.Hocam ellerinize sağlık tekrardan güzel çalışma olmuş herşey mükemmel fakat telefonun hafızasındaki cliperi tvye bağlanarak izliyebiliyordum.Bu romda tv bağlantı simgesi çıktığı halde bağlanmıyor.