Wes saol' Alıntı:Arkadaşlar merhaba. Sizlere bugün General Mobile 4G Android One 2nd Gen için yaptığımız programı tanıtmak istiyorum.
Program @"asderdd" @"Wes" ve Dr_Razor tarafından yapılmıştır. Farklı platformlarda paylaşılması kesinlikle ve kesinlikle yasaktır.
Bu program ile komutlarla hiç uğraşmadan tek tıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Program ile yapılabilecekler şunlardır;
- Tek tık ile Sürücüleri yükleme- Tek tık ile OEM kilidini açma- Tek tık ile TWRP yükleme
Kullanım: Kullanımı oldukça basit ve Türkçe. Zip içindeki klasörü bir yere çıkardıktan sonra "General Mobile 4G TOOLKIT v2.0.bat" dosyasını çalıştırarak işlemlerinizi yapabilirsiniz.
[hide]Download: [/hide]
Supported Languages:-Türkçe
-English
Ekran Görüntüleri:
Wes' Alıntı:Arkadaşlar merhaba. Sizlere bugün General Mobile 4G Android One 2nd Gen için yaptığımız programı tanıtmak istiyorum.
Program @"asderdd" @"Wes" ve Dr_Razor tarafından yapılmıştır. Farklı platformlarda paylaşılması kesinlikle ve kesinlikle yasaktır.
Bu program ile komutlarla hiç uğraşmadan tek tıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Program ile yapılabilecekler şunlardır;
- Tek tık ile Sürücüleri yükleme- Tek tık ile OEM kilidini açma- Tek tık ile TWRP yükleme
Kullanım: Kullanımı oldukça basit ve Türkçe. Zip içindeki klasörü bir yere çıkardıktan sonra "General Mobile 4G TOOLKIT v2.0.bat" dosyasını çalıştırarak işlemlerinizi yapabilirsiniz.
[hide]Download: [/hide]
Supported Languages:-Türkçe
-English
Ekran Görüntüleri:
brk09031903' Alıntı:ustam açamıyorum 0xc000007b hatası veriyor ugulama düzgün olarak başlatılamadı veriyor