[V3](STABLE)(R36)Lineage Os 14.1 For HTC Desire 820G+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan E3E4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu romu mu tavsiye edersiniz, yoksa şunu mu;
(June Securtiy Patch)Resurrection Remix 5.8.5 For Desire 820G+
[automerge]1552844765[/automerge]
Peki, teşekkür ederim. Konuyu takipteyim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Hocam cyongenmod CM14 sürümü mü yoksa ondan farklı mı.

Yeni düzeltme yapacak mısınız yoksa ben bunu indirip flashlayım mı?

• Like
Tepkiler: code82
Bunu indirdim ama opengapps'dan hangi sürümü indireceğim? Arm64 ve 7.1 mi indirmeliyim?

Ben indirip telefona flashladim. Ancak google sunucularina baglanmiyor.
OpenGApps dan ARM>7.1>pico indirip flashladim yine olmadi.
Pico yerine micro denedim yine google baglanti kurmadi.
Xda da ki linki indirip kurdum. Simdilik sikinti yok

Bunu mu indirdiniz, bende henüz yüklemedim o halde bunu indireyim:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Teşekkür ederim fakat yüklemeyi doğru yapmama rağmen cihaz ilk başlangıçta HTC yazısında kalıyor! Bu arada benim cihazım Desire 820, yani 820G veya G+ değil. Acaba bununla mı ilgili? Rica etsem yükleme adımlarımı maddeler halinde yazabilir misin? Bu arada Gapps da ARM mi, yoksa ARM64 mü indirmem gerekiyor? Ayrıca 7.1 sürümünü mü indireceğim? Telefonu yeni aldım ve bu yüzden acemisiyim.

Son düzenleme:
Merhaba, Yoldaş Bu üçüncü versiyonun köklü bir sorunu var ve bir bez değil, yani yine de kök işlemleri yapılmalı, örneğin programda MiXArchive ama çalışmıyor.En son sürüm bağlantısı:troll38:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Gerçekten Google hesabımla giriş yapamıyorum, sorun nedir?:troll44:
Neyse, çabalarınız için teşekkürler.:troll56:

gapps için çözüm eklenmiştir.

thank you, will try the new fixed rom soon
[automerge]1565780589[/automerge]
gapps için çözüm eklenmiştir.

still not working... shows me couldn't communicate with google servers
[automerge]1565781296[/automerge]
and now my phone stuck on boot screen

Son düzenleme:
sayın grliştirici merhaba elimde htc 820pi modeli var bunu kurduğumda devamlı durduruldu hatası alıyorum uygulamalar açılmıyor bana önereceğin kendi yaptığın hatasız romlarından varmı birde hangi gapps paketini kurmailıyım yardımcı olurmusunuz ...

Benim telefonumda Htc 820g plus ama ben bir türlü 4.2.2 den çıkamadım lütfen yardımcı olun :(

merhaba romu yülledim ama google play oturum açılmıyor yazıda build proptan ekstra tweaks ları silin < demişsin usta tam olarak neyi nereyi silecez yazarsan sevinirim herşey tmm bi de google play oturum açılmıyor