GRKNSNTRK' Alıntı:root erişimi geliştirici seçeneklerde gözükmüyor?
Rygebin' Alıntı:GRKNSNTRK' Alıntı:root erişimi geliştirici seçeneklerde gözükmüyor?
Cynogen Mod olanda mevcut ama malesef Cynogen Os'ta bulunmamakta Cynogen Mod'u yükleyin.
GRKNSNTRK' Alıntı:Rygebin' Alıntı:GRKNSNTRK' Alıntı:root erişimi geliştirici seçeneklerde gözükmüyor?
Cynogen Mod olanda mevcut ama malesef Cynogen Os'ta bulunmamakta Cynogen Mod'u yükleyin.
cyanogenmod recoveryde hata veriyor o da yüklenmiyor
qwqqqqq' Alıntı:ekranın altına cyanogen priwev yazısı duruyor nasıl kaldırabilirim ?
hazar1907' Alıntı:yeni bir telefon almanın eşiğindeyim Lenovo p70 ile 4g arasında kaldım. 4g nin rom desteği varmı diye siteye geldim cynogenos olduğunu gördüm gönlüm direk 4g ye kaydı
bu romda rot yetkisi falan almakta bir sorun varmı acaba? fm radyo çalişiyormu
Pek bulamıyorum konuyu alıntılayın lütfen .malatyaliburak' Alıntı:Bu çalışma umarım yeni rom çalımalarını
doğurur. Kendimde bir porje oluşturmak istiyorum , umarım
başarılı olur.
Cümlesinde Yazım Yanlışı Yapmışsiniz HOCAM
fatihkara' Alıntı:Arkadaşlar hepinize iyi günler
söyle bir sorum olacak. ben recovery i bir türlü yükleyemedim. veyahut yüklendi ben anlamadım.
yüklendi farzederek romu ve gap 'i sd karta yükledim. wipe ların hepsini yaptım. sonra update den sd kart üzerinden rom olan zip dosyasını seçtim ve update yapmaya basladı. fakat install failed uyarısı verdi.
E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed.
installation aborted.
bir türlü anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
fatihkara' Alıntı:Arkadaşlar hepinize iyi günler
söyle bir sorum olacak. ben recovery i bir türlü yükleyemedim. veyahut yüklendi ben anlamadım.
yüklendi farzederek romu ve gap 'i sd karta yükledim. wipe ların hepsini yaptım. sonra update den sd kart üzerinden rom olan zip dosyasını seçtim ve update yapmaya basladı. fakat install failed uyarısı verdi.
E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed.
installation aborted.
bir türlü anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
ahmetkkcl' Alıntı:Bence cwm komut ile yukleyemeyenler telefona root atsin ve flashfiy ile recoveryi flaslasin daha kolay olacaktir.
ahmetkkcl' Alıntı:Bence cwm komut ile yukleyemeyenler telefona root atsin ve flashfiy ile recoveryi flaslasin daha kolay olacaktir.