mahir02' Alıntı:Yanlışın var dostum son gelen YOG7DAS2FI sürümüdür bu verdiğin bundan önce almıştım
bnymn61' Alıntı:Roma geçiş yapıcam 6.0.1 den . direk v3 ü yüklemem gerekiyor dimi ? ve kurulum diğerleriyle aynımı ?
bnymn61' Alıntı:Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata ayıklamada açık işlem yapmadan yeniden başlatıyor ve başlangç logosuna linux pengueni geldi
caneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata ayıklamada açık işlem yapmadan yeniden başlatıyor ve başlangç logosuna linux pengueni geldi
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü iletebilirseniz kontrol edebiliriz.
bnymn61' Alıntı:caneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata ayıklamada açık işlem yapmadan yeniden başlatıyor ve başlangç logosuna linux pengueni geldi
Buyrun hocam bu
Hepsi var hocamcaneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:caneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata ayıklamada açık işlem yapmadan yeniden başlatıyor ve başlangç logosuna linux pengueni geldi
Buyrun hocam bu
Çalıştırdığınız bat dosyasının olduğu klasörde error veren dosyaların olup olmadığını kontrol edin.
bnymn61' Alıntı:Hepsi var hocamcaneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:caneray' Alıntı:bnymn61' Alıntı:Hocam indirdim yükleme yaparken error diye bi satır hata yazıyor sonra kodları 1 saniyede işleyip okay diyor . telefonu yeniden başlatıyor . oem kilidim daha önceden kodlada açmıştım başka rom yüklerken hata ayıklamada açık işlem yapmadan yeniden başlatıyor ve başlangç logosuna linux pengueni geldi
Buyrun hocam bu
Çalıştırdığınız bat dosyasının olduğu klasörde error veren dosyaların olup olmadığını kontrol edin.
Bnde son olanın hem batı hem recovery li olanı var ama konu çorba olsun Die vermedimRygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Yanlışın var dostum son gelen YOG7DAS2FI sürümüdür bu verdiğin bundan önce almıştım
Son gelenin Batı yok o da gelir . Valla ćok geldi adlarini ayiramiyom artık
bnymn61' Alıntı:@"caneray" tekrar indiriyorum . bir sorun olursa bilgilendiririm .
bnymn61' Alıntı:@"caneray" tekrar indiriyorum . bir sorun olursa bilgilendiririm .
Atakan58' Alıntı:bnymn61' Alıntı:@"caneray" tekrar indiriyorum . bir sorun olursa bilgilendiririm .
Bu program ile arşivden çıkarmayı dene. Winrar ile çıkarıyorsan güncel kullan.
http://www.7-zip.org/download.html
Hata veren tüm dosyalarla .bat dosyasının aynı klasörde olduğundan emin ol.