kraladam12
Kayıtlı Üye
RE: [V3 Eklendi][YOG7DAS2BC ][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS)
bu romdan 6.0.1 dönebilirmiyiz yada orjinal nasıl dönebiliriz
bu romdan 6.0.1 dönebilirmiyiz yada orjinal nasıl dönebiliriz
Rygebin' Alıntı:Sim kartın iptal olması imkansız. Sorun sizin telefonda olması lazım 6.0 denediniz mi ?.
Nhmanas' Alıntı:V3te ne değişti merak ettim :rool:
6.0.1 den gayet memnunum da aklımda olsun
eskiyapar' Alıntı:Bu romun en son versiyonunu kullanıyorum.Mahirin verdiği versiyon.Tek sorun var.Radyo çalışmıyor.İstasyon bulmuyor.Acaba kullanan arkadaşlar sizde radyo çalışıyor mu?Rygebin kardeşim cyanogenmod için bu roma radyo apk var mı?Onu kursam belki düzelir.Teşekkürler.
Rygebin' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Bu romun en son versiyonunu kullanıyorum.Mahirin verdiği versiyon.Tek sorun var.Radyo çalışmıyor.İstasyon bulmuyor.Acaba kullanan arkadaşlar sizde radyo çalışıyor mu?Rygebin kardeşim cyanogenmod için bu roma radyo apk var mı?Onu kursam belki düzelir.Teşekkürler.
Radyo apk değilde sanırım dosyaları eksik. Modem dosyası vermek lazım bir şekilde V2 den güncelleme kurup öyle düzeltebilirim.
eskiyapar' Alıntı:Bu romu kurmaz olsaydım.Başka hiç bir roma geçemiyorum.Twrp recovery yüklenmiyor,root olmuyor. Cyanogenmod recoverysi değişmiyor.Fastboot komutları ile recovery sil,yükle işlemlerini de yaptım.Hiç bir recovery yüklenmiyor.Cyanogenmod recoverysi öyle kaldı hiç bir şey işlemiyor.Yardım lazım.
mahir02' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Bu romu kurmaz olsaydım.Başka hiç bir roma geçemiyorum.Twrp recovery yüklenmiyor,root olmuyor. Cyanogenmod recoverysi değişmiyor.Fastboot komutları ile recovery sil,yükle işlemlerini de yaptım.Hiç bir recovery yüklenmiyor.Cyanogenmod recoverysi öyle kaldı hiç bir şey işlemiyor.Yardım lazım.
Yardım edeyim kardeşim telin rootlu mu?
eskiyapar' Alıntı:Tamam romu kurdum.Radyo yine istasyon bulmuyor.Radyonun ayari mi var?
Rygebin' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Tamam romu kurdum.Radyo yine istasyon bulmuyor.Radyonun ayari mi var?
Hayır radyo dosyaları eksik boot.IMG de sanırım ona ayar bulmak lazım araştırmam gerekiyor.