Dr.Razor™
Administrator
RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom
Canım sağolsun yav :bazuka: benim cihaz şuan fastboot ekranından başka ekrana girmiyor bakalım ne olacak şu romlar inse de denesem :gl:
Rygebin' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:crzy81' Alıntı:Rygebin' Alıntı:crzy81' Alıntı:Dhden biliyorum zamani yok demekki bunada sukür biraz cmde takilalim bizde
Android Marshmallow gelince geçemeyenler bana hesap soracak ama , o çok problem . Herkese geri dönüşü var dedim. Neyse artık yapacak birşey yok.
Yanlislikla adam ölüyo bilerek yapmadiniz ya bende mağdurum ama canin sagolsun
ben de cihazı öldürdüm :bazuka: inşallah bizim veya wileyfoxun fastboot ile yüklenen romları yüklenir. olmazsa garantiye yol göründü. nand ı da öldürdüysem pahalıya cıkar ama sadece yazılımsal sa 20 tl ye hallolur :utandim:
Geri dönülüyor hocam ama giriş ekranı yok , güncelleme kısmı çalışmıyor ama rom kısmı çalışıor rom kısmına geri dönüp verirsiniz servis parası almadan yaparsınız. Ya da gerek yok Mete hocam tam anlamıyla geri dönmesini biliyor ondan haber alırsam forumda paylaşırım yaparsınız ama ben size sorunu dedim siz yaptınız ben ne yapayım
Canım sağolsun yav :bazuka: benim cihaz şuan fastboot ekranından başka ekrana girmiyor bakalım ne olacak şu romlar inse de denesem :gl: