Wes' Alıntı:Adnan16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:V.2.1 Geliyor Hazırlıyorum şu an.
Kardeşim tel rootsuz direkt twrp nasıl kurarım ?
Forumda bir sürü konu var. Arkadaşlarımız zahmet edip o kadar konu hazırlıyor. Siz de zahmet edip okusanız biraz ? :goodbye:
darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım![]()
Amazing' Alıntı:darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım![]()
Hocam henuz paylasilmadi herhalde test amaclimi link verildi?Yoksa xda olani mi indiriyorsunuz?![]()
Rygebin' Alıntı:Vermeyin arkadaşlar link kuruluyor, evette 2 saattir uyarlamaa uğraşıyorum otasını kapatıyoruz build propunu değiştiriyorum bende vermesini direk biliyorum herhalde. @"mahir02"
Amazing' Alıntı:darx' Alıntı:Yeni kernel falan büyük güncelleme yaziyo iniyo su an bakalım![]()
Hocam henuz paylasilmadi herhalde test amaclimi link verildi?Yoksa xda olani mi indiriyorsunuz?![]()
Xda'deki. Ama onu düzeltmeden vermiyoruz. Yüklenmiyor.
İşim çok biraz bugün iyi günümde değilim, ters tarafımdan kalktımmahir02' Alıntı:Sakin ol şampiyon Allah kolaylık versin yardım lazımsa ammena![]()
Hakan abi cm recoverysinde sorun olmuyor gm ninkindende kurdurması gerekiyor ondan.darx' Alıntı:Xda'dan indirdigim romu twrpden direk flasliyorum yukleniyor
mahir02' Alıntı:Miui zor gbi görünüyor en son çok sorunlu diyorlardıo değilde bu Marshmallow geçerken sd cart biçimlendirme insanın canını sıkıyor yaw sürekli kopyala biçimlendirme geri yapıştır
![]()
Mesela 5.1.1 deyim geçim yine deneyim Marshmallowu sürekli sd cart dosyalarmi pc kopyalayıp öyle geri alıyorum kartı tanıtıktan sonra başka biçimlendirme den olmuyor çünkü onu dedimUtkuAblakTR' Alıntı:mahir02' Alıntı:Miui zor gbi görünüyor en son çok sorunlu diyorlardıo değilde bu Marshmallow geçerken sd cart biçimlendirme insanın canını sıkıyor yaw sürekli kopyala biçimlendirme geri yapıştır
![]()
Nasıl biçimlendirme ?
UtkuAblakTR' Alıntı:Hocam Yeni Yıla MİUİ İle Girebilme İmkânınız Varmı ?![]()