DarkOfTheKnight' Alıntı:Temasek işi aşmış Hayırlı uğurlu olsun.
Rygebin' Alıntı:Arkadaşlar burada bazı şahıslar hiçbir şey yapmadığımızı düşünüyor. @Atakan58 @"caneray" bu konu hakkında çok uğraşıyorlar. Ben de az çok yardımda bulunuyorum. Atakan tekrar romu düzenledi , paylaşılan haliyle verilseydi açmak değil yükleyemezdiniz bile.
edasds132' Alıntı:ilk önce wileyfox kurmamız gerekirmi hocam ?
edasds132' Alıntı:Hocam direk atlamışınız romu ve gappsı sd carda attıktan sonra fastboot modamı alıp wipe data yapıcaz anlamadım ?
Atakan58' Alıntı:edasds132' Alıntı:Hocam direk atlamışınız romu ve gappsı sd carda attıktan sonra fastboot modamı alıp wipe data yapıcaz anlamadım ?
Twrp Recovery üzerinde yapacaksın o işlemleri.
Tabi önce Twrp yüklemen gerek fastboot ile.
VioLee' Alıntı:Atakan58' Alıntı:edasds132' Alıntı:Hocam direk atlamışınız romu ve gappsı sd carda attıktan sonra fastboot modamı alıp wipe data yapıcaz anlamadım ?
Twrpde blue,darkplay,classic gibi seçenekler var farkediyor mu ?
VioLee' Alıntı:Atakan58' Alıntı:edasds132' Alıntı:Hocam direk atlamışınız romu ve gappsı sd carda attıktan sonra fastboot modamı alıp wipe data yapıcaz anlamadım ?
Twrpde blue,darkplay,classic gibi seçenekler var farkediyor mu ?
edasds132' Alıntı:Hocam fastboot boot twrp-2.8.7.0-seed.img yazdım waiting for device dedi ?
mahir02' Alıntı:System silmeyi de mi seciyoruz sadece wipe data cache olmasi gerek miyir mu ??