enesalnmaz
Kayıtlı Üye
RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM
Abi özür dilerim V3 ü indirip hemen deniyecegim
Abi özür dilerim V3 ü indirip hemen deniyecegim
eylul55' Alıntı:google playe wifiden baglanmıyor ..google hesabınızda otuurum açmalısınız diyor da acık zaten
Tahakan123' Alıntı:Hocam bu mega inmiyor bende bunun indirebilirliğinin başka bir yolu varmi ha bide ilkinde play store kimlik hatası veriyordu bundada varmi varsa çözümü ne acaba şimdiden teşekkürler elinize sağlık
eylul55' Alıntı:anladım ama pcden gmaile girip nasıl acacagımı biraz anlatırmısnız
enesalnmaz' Alıntı:Hocam bildirimlere gecemiyorum ve play store giremiyorum
krapanta' Alıntı:oo v3 alırım bi dal bu arada bir sorum olucak ekran 4x4 ken 5x5 yapabilir miyiz ?
Creative®' Alıntı:Kimlik dogrulama sorunu var hala anlamadım gitti
krapanta' Alıntı:oo v3 alırım bi dal bu arada bir sorum olucak ekran 4x4 ken 5x5 yapabilir miyiz ?
Yaparsın alternatif adımı uygula
krapanta' Alıntı:Creative®' Alıntı:Kimlik dogrulama sorunu var hala anlamadım gitti
Yaparsın alternatif adımı uygula
derken anlamadm
ThsN' Alıntı:Bildirim sesi yerelden ayarlanmıyor hep zil sesi olarak ayarlıyor kendi yapacağım bildirim sesini root browserdende system/media/audio/notifications'a atmama rağmen gözükmüyor bunun bir çözümü var mı?
SuperDroid' Alıntı:ThsN' Alıntı:Bildirim sesi yerelden ayarlanmıyor hep zil sesi olarak ayarlıyor kendi yapacağım bildirim sesini root browserdende system/media/audio/notifications'a atmama rağmen gözükmüyor bunun bir çözümü var mı?
Sd karttaki notifications klasorune at bi reboot cek gelmesi lazim listeye
ThsN' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:ThsN' Alıntı:Bildirim sesi yerelden ayarlanmıyor hep zil sesi olarak ayarlıyor kendi yapacağım bildirim sesini root browserdende system/media/audio/notifications'a atmama rağmen gözükmüyor bunun bir çözümü var mı?
Sd karttaki notifications klasorune at bi reboot cek gelmesi lazim listeye
Yardımınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Ek olarak size güncellemede yardımcı olması amaçlı birkaç öneride bulunmak istiyorum.
- ART eklenmeli(dimanik status barla çalışabilmeli)
- Boş ram miktarı artırılmalı
- Durum çubuğundaki mobil veri sağ alttaki toogleden alınıp veri ikonunu aktarılmalı(veri ikonununa tıklayınca pile gönderiyor ancak uzun basınca veri bağlantısına geçiyor)
- Durum çubuğunda bildirimler tooglelerin altındaki boş kısımda da gözükmeli
- Uygulama açılış hızı arttırılmalı (tabi tam bi bilgim yok fakat eğer böyle birşey mümkünse yapılmalı bir süre sonra yavaşlığı can sıkmaya başlıyor. Çevirici,kişiler,mesajlar ve herhangi bir uygulama)
- Genellikle Müzik durdu hatası veriyor bu çözülmeli
- Görsellik harkulade sadece biraz daha performansa odaklanıp performans artırılırsa tadından yenmez hesabı olur.
- Son pencerelerdeki animasyon geçişi kasma yapıyor (animasyon kapatılmalı)
Bunların haricinde rom gayet hoş başarılarınızın devamını diliyor v4 güncellemesini bekliyorum
ThsN' Alıntı:Pencere animasyon ve diğerleri kapalı yapmama rağmen yine 3-4 saniyede açılıyor bu süre 1-2 saniyeye çekilebilirse çok iyi olur. ART hakkında bilgim yok olursa stabilitenin ve performansın artacağını düşünüyorum sizin işinizede karışmak gibi olmasın sadece romun daha iyi hale gelmesi için önerilerimi söylüyorum yinede cevapladığınız için teşekkür ederim