irem1427' Alıntı:rom gm discovery için mi ?
Ferit Etem' Alıntı:hocm bildirimler gözükmüyo lock screen da bu benim verdiğim deil gliba
enesalnmaz' Alıntı:2 gun sonra Android M yayinlaniyor o zaman yeniliklerde daha kolay fikirler edinirsiniz...
enesalnmaz' Alıntı:2 gun sonra Android M yayinlaniyor o zaman yeniliklerde daha kolay fikirler edinirsiniz...
FoggyFa' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:2 gun sonra Android M yayinlaniyor o zaman yeniliklerde daha kolay fikirler edinirsiniz...
burda arkadas orjinal android M dekilrden bakin demenizi istiyor br art niyetiboldugunu sanmiyorum
apkleri googleninkilerini koyun tamamSuperDroid' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:2 gun sonra Android M yayinlaniyor o zaman yeniliklerde daha kolay fikirler edinirsiniz...
burda arkadas orjinal android M dekilrden bakin demenizi istiyor br art niyetiboldugunu sanmiyorum
Onu biz de anladik da sorun su:
Nasıl Ekleyeceğiz?
anatolia_01' Alıntı:teşekürler arkadaşlar indiriryorum..
bu arada discovery air e lolipop ne zaman cıkacak lolipop u kullanmaya başlasak artık ya.. onun lolipop kodları buna uyar diye tahmin ediyorum..
anatolia_01' Alıntı:teşekürler arkadaşlar indiriryorum..
bu arada discovery air e lolipop ne zaman cıkacak lolipop u kullanmaya başlasak artık ya.. onun lolipop kodları buna uyar diye tahmin ediyorum..
FoggyFa' Alıntı:apkleri googleninkilerini koyun tamamSuperDroid' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:2 gun sonra Android M yayinlaniyor o zaman yeniliklerde daha kolay fikirler edinirsiniz...
Onu biz de anladik da sorun su:
Nasıl Ekleyeceğiz?
amaciniz 1:1 yapmak olsun kafaniza gore yapip sadece adini android m yapip sonrada begenmeyen kullanmasin demek olmasin
enesalnmaz' Alıntı:Katılıyorum google ne yaptıysa aynısını siz de yapin. Bu da çok güzel elinize sağlık ama bizler de fikirlerinizin kayda geçirilmesini çok istiyoruz.
SuperDroid' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:Katılıyorum google ne yaptıysa aynısını siz de yapin. Bu da çok güzel elinize sağlık ama bizler de fikirlerinizin kayda geçirilmesini çok istiyoruz.
Zaten oyle
Bir tek keep kaldi cok gerekli olan
Onu da v4 ile verecez zaten
V4 bir tek onunla gelmeyecek tabi
Digerlerini de v4 yayinlaninca ogrenirsiniz
FoggyFa' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:Katılıyorum google ne yaptıysa aynısını siz de yapin. Bu da çok güzel elinize sağlık ama bizler de fikirlerinizin kayda geçirilmesini çok istiyoruz.
Zaten oyle
Evet
Play muzik
Gappsler
Boot logo
Boot animation
Mms
Browser
Galeri
Takvim
FM Radyo
Haric 1:1
Creative®' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:enesalnmaz' Alıntı:Katılıyorum google ne yaptıysa aynısını siz de yapin. Bu da çok güzel elinize sağlık ama bizler de fikirlerinizin kayda geçirilmesini çok istiyoruz.
Zaten oyle
Evet
Play muzik
Gappsler
Boot logo
Boot animation
Mms
Browser