Boringer' Alıntı:hocam arama gelince çevirici durdu hatası geliyor bazen v1 dede vardı şu sebepten dolayı kız arkadaşımdan bi ton laf işittim whatsappda çevrimiçisin telefonu neden açmıyosun diye
Creative®' Alıntı:Romu 3 aydır kullanırım bi kere bile o hataya rastlamadım lütfen temiz bi kurulum yapın
Güzel kardeşim yorum yazmadan önce konu yorumlarina şöyle bi göz gezdirdin mi merak ettm.hanı yapmadı isen yap anlayacaksın ki gerçekten güzel derin inceleme yapan arkadaşlarımız var "baki korlu" gibi dikkat ettiysen böyle bi hata telaffuz edilmemiş. gidip cihazını göster telefoncuya yada stock kur servise yolla. Çünkü romda böyle bi hata yok senin cihazında şuan problem..Ha şunu da belirtmekte fayda var biz rom linki vermeden evvel 2ay sureli 5ayrı parti discovery tester üzerinden bir test aşaması uyguluyoruz..umarım yardımcı olabilmişizdir..Boringer' Alıntı:Creative®' Alıntı:Romu 3 aydır kullanırım bi kere bile o hataya rastlamadım lütfen temiz bi kurulum yapın
Hocam 4 defa kurdum denedim v1 dede 2 defa kurmuştum dediğim gibi bazen oluyor
SuperDroid' Alıntı:karabb364' Alıntı:Cok kotu bir rom tavsiye etmem
Sen begenmediysen neden romu herkese karsi kotuluyosun ki?
Sen o romun uzerindeki emegi biliyor musun?
Hemen biseyi hatali gorunce romu kotulersiniz
Her sey mukemmel olamaz bunu bil
Rom yaparsan anlarsin
krapanta' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Creative® hocam bu romda bir şeyi fark ettim mesela biri beni aradı konuştuk bitti ama kapatma tuşu sesi dışarıya verme tuşu yok sadece arayan ismi gözüküyor :yorgun: bu uygulamadan dolayı mı acaba ?[/font]
krapanta' Alıntı:hocam ben arayınca gözüküyor ama biri arayınca çıkmıyor anlamdım valla
krapanta' Alıntı:hocam ben arayınca gözüküyor ama biri arayınca çıkmıyor anlamdım valla
sergen5885' Alıntı:krapanta' Alıntı:hocam ben arayınca gözüküyor ama biri arayınca çıkmıyor anlamdım valla
Gravitybox kurduysan arayan resmini tam ekran yap
chaimus' Alıntı:yetersiz alan sorunu romlarda da olur mu arkadaşlar ?
Creative®' Alıntı:chaimus' Alıntı:yetersiz alan sorunu romlarda da olur mu arkadaşlar ?
Evet olur ama partition yaparsanız o sorunu azaltirsin
Stock rom kur yada hafıza arttırmak için repartition diye arat konusu var ebr dosya değişim yöntemi ile hafıza açacağını yöntem yaygın kullanılıyor kardeşimchaimus' Alıntı:Creative®' Alıntı:chaimus' Alıntı:yetersiz alan sorunu romlarda da olur mu arkadaşlar ?
Evet olur ama partition yaparsanız o sorunu azaltirsin
partition nedir usta ?
tearszz' Alıntı:Bildirim çubuğu için bir fix gelecek mi gerek yabancı tarihler olsun.. Gerek sağ üst köşedeki soluluk olsun
SuperDroid' Alıntı:tearszz' Alıntı:Bildirim çubuğu için bir fix gelecek mi gerek yabancı tarihler olsun.. Gerek sağ üst köşedeki soluluk olsun
Bakarız