D4RKW00D' Alıntı:v3 ne zaman usta
monvance' Alıntı:helal olsun çok süper bir rom olmuş. fakat wifi simgesinin solundaki ? şu işaret ne işareti. ve nasıl kaldırcaz.
ytezer' Alıntı:v2 yi yükleyeyeimmi. uzun sürecekse v3
D4RKW00D' Alıntı:fix olarak gelirmi v3 suanda v2 yukluyorm
Creative®' Alıntı:D4RKW00D' Alıntı:v3 ne zaman usta
Çalışmalara başlamış bulunuyoruz.
monvance' Alıntı:helal olsun çok süper bir rom olmuş. fakat wifi simgesinin solundaki ? şu işaret ne işareti. ve nasıl kaldırcaz.
Hangi işareti diyorsunuz ? resim atarak belirtirseniz seviniriz.
Creative®' Alıntı:Senin gosterdigin o isaret telefon tam sessizde anlamina geliyor yani titresime aliyon tiresimden cikariyoruz ya o da sessizin simgesidir.
monvance' Alıntı:Creative®' Alıntı:Senin gosterdigin o isaret telefon tam sessizde anlamina geliyor yani titresime aliyon tiresimden cikariyoruz ya o da sessizin simgesidir.
çok saol kaç gündür çözmeye çalışıyorum. önceki sürümlerde hep farklıydı. :laugh:
okydoky' Alıntı:Floating durumu farklıdır. Bu systemui bütün uygulamalara blacklisted verir. O zaten açmış olduğumuz yada açmaya teşebbüs ettiğimiz bir özellik değildir.
Evet bunu farkettim de arayi açınca buna bağlamak istemedim sebebini ama demekki ondan.bi baska systemui karakteristiği.SuperDroid' Alıntı:okydoky' Alıntı:Floating durumu farklıdır. Bu systemui bütün uygulamalara blacklisted verir. O zaten açmış olduğumuz yada açmaya teşebbüs ettiğimiz bir özellik değildir.
Okan abi bir de floating e dokunduktan en fazla 1 saat sonra systemui kendini yeniden baslatiyor bunu da ben ekleyeyim
okydoky' Alıntı:Evet bunu farkettim de arayi açınca buna bağlamak istemedim sebebini ama demekki ondan.bi baska systemui karakteristiği.SuperDroid' Alıntı:okydoky' Alıntı:Floating durumu farklıdır. Bu systemui bütün uygulamalara blacklisted verir. O zaten açmış olduğumuz yada açmaya teşebbüs ettiğimiz bir özellik değildir.
Okan abi bir de floating e dokunduktan en fazla 1 saat sonra systemui kendini yeniden baslatiyor bunu da ben ekleyeyim