TheNexus' Alıntı:bu romun system ui sini legend v13 e atınca fc veriyor sürekli nasıl atabilirim düzgün bir şekilde priv app ın içine atınca fc vermemesi için
Emrys.' Alıntı:v4 Hazır demişin ne zaman upload edersiniz?
bymanply' Alıntı:Hocam bildirim panelinin fotosunu atabilirmisiniz
V4 ne zaman geliyor ?Creative®' Alıntı:melih0897' Alıntı:Muzik durdu ve Google play durdu hatası alıyorum sürekli bu sorunlar giderse tekrar yüklerim bunlar haricinde sorunsuz bi rom olmuş elinize sağlık.
Müzik durdu hatası için yapcak bısey yok zaten v4 de degiştirildi.Play hatası ıcın hiç rastlamadım
melih0897' Alıntı:V4 ne zaman geliyor ?Creative®' Alıntı:melih0897' Alıntı:Muzik durdu ve Google play durdu hatası alıyorum sürekli bu sorunlar giderse tekrar yüklerim bunlar haricinde sorunsuz bi rom olmuş elinize sağlık.
Müzik durdu hatası için yapcak bısey yok zaten v4 de degiştirildi.Play hatası ıcın hiç rastlamadım
İbo4119' Alıntı:Görüntülü konuşma desteği varmı?
Sin 2de 3G varmı?
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
gorkem09' Alıntı:Rom cok guzelll elinize saglik v4 u dort gozle bekliyorum her saat kontrol ediyom yayinlanmismi diye
SuperDroid' Alıntı:İbo4119' Alıntı:Görüntülü konuşma desteği varmı?
Sin 2de 3G varmı?
Goruntulu konusma destegi var
İki simde de 3g VAR
Rica ederiz iyi kullanimlar...
gorkem09' Alıntı:Rom cok guzelll elinize saglik v4 u dort gozle bekliyorum her saat kontrol ediyom yayinlanmismi diye
Bugun gelmeyecek bosuna kontrol etmeyin
Guncellemeyi hazirlamaya ne zaman vakit bulursak o zaman yayinlayacaz
gorkem09' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:İbo4119' Alıntı:Görüntülü konuşma desteği varmı?
Sin 2de 3G varmı?
Goruntulu konusma destegi var
İki simde de 3g VAR
Rica ederiz iyi kullanimlar...
Bugun gelmeyecek bosuna kontrol etmeyin
Guncellemeyi hazirlamaya ne zaman vakit bulursak o zaman yayinlayacaz
İnsAllah bu hafta gelir
bymanply' Alıntı:Hocam romu yandex e upload edemezmisiniz
Emrys.' Alıntı:V4 Ne zaman gelir?
Hep aynı soruyu sorup durmayin COS Team sinirlenirse değil v4, v1'i bile bulamazsınız.SuperDroid' Alıntı:Emrys.' Alıntı:V4 Ne zaman gelir?
Ne zaman paylaşmaya vakit bulursak o zaman gelecek
Creative®' Alıntı:bymanply' Alıntı:Hocam romu yandex e upload edemezmisiniz
Yandexde ile ilgili sorunlarımız var ROM hazır olduğunda o an hangi siteye yüklemek istersek ona yukleriz.İsteğe gore upload edemiyoruz.Ha hayr sever biri upload ederse bizde seviniriz.
Mesut094914' Alıntı:Şimdi ROM kurucam da v4ü bekliyorum. Bi an önce çıkarsa herkes mutlu olur