erensahan99
Kayıtlı Üye
RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM
Hocam sanırım imeim silinmiş. *#060# yapınca geçersiz diyor.
Hocam sanırım imeim silinmiş. *#060# yapınca geçersiz diyor.
erensahan99' Alıntı:Hocam sanırım imeim silinmiş. *#060# yapınca geçersiz diyor.
mixxka' Alıntı:Linkleri Yenilermisiniz
kullancasd' Alıntı:Link hatalı
SuperDroid' Alıntı:Tamamkullancasd' Alıntı:Link hatalı
Sayfalar boyu yazdık yeni sürümü bekleyin yakında gelecek diye
Eklenecek çıkarılacak şeyler var onları hallettiğimiz zaman güncellemeyi yayınlayacaz
erensahan99' Alıntı:Hocam sim kartını görmemesinin sebebi sanırım imei numaranın silimesindenmiş. Onu bi şekilde yapcamda benim bi kaç sorum var;
1. Stock romun müzik çalarını yükleyebilir miyim?
2. Stock romun dosya yöneticisini yükleyebilir miyim?
2. Stock romun bildirim çubuğuna çift dokununca uyutması özelliğini nü roma yapabilir miyim?
4. vb. buna benzer özellikler ekleyebilir miyim?
Şimdilik bu kadar cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
( Bu arada android m v3 yüklü şuan. )
storm1201' Alıntı:güncelleme ne zaman gelecek?
Eklemeler çıkarmalar ve testler tamamlandıktan sonra sorunsuz olarak v5 i sizlere sunacağız.
izmir3542' Alıntı:umut bunun indirme linki çalışmıyor
Eklemeler çıkarmalar ve testler tamamlandıktan sonra sorunsuz olarak v5 i sizlere sunacağız.
fearmusa' Alıntı:indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili
Incredible™' Alıntı:fearmusa' Alıntı:indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili
Link kırılmış, yeni sürüm verdiklerinde linkte gelecek.Takipte kalın
fearmusa' Alıntı:indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili
fearmusa' Alıntı:Incredible™' Alıntı:fearmusa' Alıntı:indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili
kullanan var mı acaba, merak ettim, boşta kalan ram boyutu çok fazla bu hoşuma gitti, yanında da dosya boyutu çok az duruyor.
Merak ettiğim rom ile ilgili diğer konu, radyoda sorun varmı ve android M ile birlikte gelen, telefon hafızası ve sd kart hafızasını ortak olarak görme olayı. ( Telefonum 4 GB lik versiyonuda )
erensahan99' Alıntı:fearmusa' Alıntı:Incredible™' Alıntı:fearmusa' Alıntı:indirme linkinde sorun var, yenileyebilirmisiniz, birde video çekebilirmisiniz rom ile ilgili
kullanan var mı acaba, merak ettim, boşta kalan ram boyutu çok fazla bu hoşuma gitti, yanında da dosya boyutu çok az duruyor.
Merak ettiğim rom ile ilgili diğer konu, radyoda sorun varmı ve android M ile birlikte gelen, telefon hafızası ve sd kart hafızasını ortak olarak görme olayı. ( Telefonum 4 GB lik versiyonuda )
16gb lik kullanıyorum ve radyo tıkır tıkır çalışıyor.