DarkOfSide
Kayıtlı Üye
RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM
Hocam ROM Şahane Fakat Son Uygulamalar Kısmını Nasıl Degistirebilirim ?
Hocam ROM Şahane Fakat Son Uygulamalar Kısmını Nasıl Degistirebilirim ?
DarkOfSide' Alıntı:Hocam ROM Şahane Fakat Son Uygulamalar Kısmını Nasıl Degistirebilirim ?
Creative®' Alıntı:DarkOfSide' Alıntı:Hocam ROM Şahane Fakat Son Uygulamalar Kısmını Nasıl Degistirebilirim ?
Orası system ui ile baglı çalışır kodları ile oynama yapark degişebilirsin oda biraz zor görünüyor
Creative®' Alıntı:Emoji duzeltildi
Ses geliştirilmesi için dolby eklendi
Video sorunu çözüldü
Hesap makinesi değiştirildi
Saatteki ayarlar durdu hatası giderildi
Su anki geliştirmelerimiz bunlar ilerde herhangi bi sorun cikarmi bilinmez v2 ne zaman yayınlar sormayın bitince paylaşılacaktır anlayisiniz için teşekkürler :sigaraiciyor:
okydoky' Alıntı:Bildirim ışıkları , gelişmiş M ayarları içine entegre değil..yeni bi settings.apk alıp bu tip ince ayarları için biz yeni tweak acana dek sabredemeyen arkadaşlar olursa gravitybox tan destek alabilirler.
sergen5885' Alıntı:Creative®' Alıntı:Emoji duzeltildi
Video sorunu çözüldü
Su anki geliştirmelerimiz bunlar ilerde herhangi bi sorun cikarmi bilinmez v2 ne zaman yayınlar sormayın bitince paylaşılacaktır anlayisiniz için teşekkürler :sigaraiciyor:
Bisey rica etcem bilmiyorum olurmu benim gibi çoğu kişi vifer4android kullanıyor dolby yı kurmak isteyenler için fix olarak verseniz olabilir mi ?
Creative®' Alıntı:okydoky' Alıntı:Bildirim ışıkları , gelişmiş M ayarları içine entegre değil..yeni bi settings.apk alıp bu tip ince ayarları için biz yeni tweak acana dek sabredemeyen arkadaşlar olursa gravitybox tan destek alabilirler.
abi sakin ol
Video sorunu çözüldü
Bisey rica etcem bilmiyorum olurmu benim gibi çoğu kişi vifer4android kullanıyor dolby yı kurmak isteyenler için fix olarak verseniz olabilir mi ?
Romda Dolby yi kurdum ve ses kalitesi arttı kulaklığı sölemiyorum bile
sergen5885' Alıntı:Creative®' Alıntı:okydoky' Alıntı:Bildirim ışıkları , gelişmiş M ayarları içine entegre değil..yeni bi settings.apk alıp bu tip ince ayarları için biz yeni tweak acana dek sabredemeyen arkadaşlar olursa gravitybox tan destek alabilirler.
abi sakin ol
Video sorunu çözüldü
Romda Dolby yi kurdum ve ses kalitesi arttı kulaklığı sölemiyorum bile
Valla dolby hiç kullanmadim ama sizin için kullanirim
♦BADBOY♦' Alıntı:Hocam link ne zaman gelicek yüklicem baktım link yok veya hazırda v1in linki olan atabilirmi?
Creative®' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:Hocam link ne zaman gelicek yüklicem baktım link yok veya hazırda v1in linki olan atabilirmi?
V2 cok yakında çıkacaktır bi kaç gün daha bekle istersen
batukerem5410' Alıntı:Açmayı biliyorum da zahmetli oluyo v2 de soldan çekince bildirimler sağdan çekince toogle yapamaz misiniz ?
Sergio Santos' Alıntı:( sorry i know this is a turkish forum)
But im impressed by the work that you guys put up to the GMD , i couldn't belive that one day there was going to be a Android version higher than kikat for this phone...
Amazing job.
@Sergio Santos , yr welcome boy, thanx a billion for yr kind comment ,thats gonna push us more to improve and produce better works each day with this encouragement from you.FrozeNNN' Alıntı:Sergio Santos' Alıntı:( sorry i know this is a turkish forum)
But im impressed by the work that you guys put up to the GMD , i couldn't belive that one day there was going to be a Android version higher than kikat for this phone...
Amazing job.
This rom is kitkat based.M themed