202ultimate548
Aktif Üye
RE: [Link Eklendi][ROM][6.0.1][UNOFFICIAL][32bit][BETA] CyanogenMod 13 by arvinquilao
Eline emeğine sağlık.
Eline emeğine sağlık.
hhh666' Alıntı:Eline emeğine sağlık.
Rygebin' Alıntı:Harbi uyumlu değil garpitir ki , geliştiricidiyle konuşayım
Sanırım Sorun Gapps paketinde, geliştiriciyle konuşacağım , ve bir rom daha geliyor bekleyin
Haliltae' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Harbi uyumlu değil garpitir ki , geliştiricidiyle konuşayım
Sanırım Sorun Gapps paketinde, geliştiriciyle konuşacağım , ve bir rom daha geliyor bekleyin
Gelecek ROM yine cm arayüzüne mi sahip?
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Harbi uyumlu değil garpitir ki , geliştiricidiyle konuşayım
Gelecek ROM yine cm arayüzüne mi sahip?
Tam 3 kez sordun hangi rom ?.
Rygebin' Alıntı:Yanlış haber, adam yanlış yere atmış. Bundan sonra pacman 6.0 gelebilir sourceu çıkarsa alpha verdiğimiz pacman gelecek. Paranoid gelecek o şekilde.
Paranoid'inde ondan farkı olmayacak, olmazda . Temel prensip olarak hepsi birbirine benziyor. Deneyerek bulacağız Os Rom çıkması 4-5 ay bulabilirde bakarsın 1 hafta bakarsın 1 ay. Bunun süresini veremem . Ama mutlaka çıkartıcağız :Haliltae' Alıntı:Bugun söylemiştim hatırlarsanız tekrar dile getiriyorum emek veriyorsunuz Allah razı olsun ama sizce de pac-man ROM biraz saçma degilmi sadece rom içerisinde pac-man görselleri var direk paranoidi verseniz hem fazla ugrasmazsiniz
Rygebin' Alıntı:Paranoid'inde ondan farkı olmayacak, olmazda . Temel prensip olarak hepsi birbirine benziyor. Deneyerek bulacağız Os Rom çıkması 4-5 ay bulabilirde bakarsın 1 hafta bakarsın 1 ay. Bunun süresini veremem . Ama mutlaka çıkartıcağız :Haliltae' Alıntı:Bugun söylemiştim hatırlarsanız tekrar dile getiriyorum emek veriyorsunuz Allah razı olsun ama sizce de pac-man ROM biraz saçma degilmi sadece rom içerisinde pac-man görselleri var direk paranoidi verseniz hem fazla ugrasmazsiniz
hidryhme' Alıntı:Hocam peki 5.0 olan amigo os emui os lenovo'nun vibeui leri 5.0 tabanlı port yapma imkanınız yok mu onları ?
Haliltae' Alıntı:Eğer cihazimiza OS ROM çıkmayacak yada zor ise discovery 2+ a geçmeyi düşünüyorum sırf ROM için bekliyorum su an
Haliltae' Alıntı:System ui temalayabilirmisiniz? Eğer temalarsaniz romlari launcher ile de destekleyerek farklı bir görünüm oluşturulabilir mi ?
Haliltae' Alıntı:Zaten tam olarak yapılmaz da hanı tüm romlar aynı arayuzu var belki biraz değişiklik ilgi çekici olabilir diye düşündüm