DENIZREYIZ' Alıntı:
azad' Alıntı:
DENIZREYIZ' Alıntı:
arkadaşım data/misc/wifi içindeki dosyaları silmiş... wifi yi açamıyorum, nasıl çözeceğiz?
dosyaları arkadaştan aldım olmadı, etc de de wifi dosyası silinmişti onu geri getirdim hala çözülmedi...
Factory reset yap olur
Nasıl yapılıyor? Niye bilmiyorum ama ses açma tuşu+güç tuşuyla recovery mode açamıyorum...
Recovery e gir ordan ana menude settings bolumune gir orda bir kac secenek var orda rf- gibi icinde format factory yazan bir secenek var ordan ona tik koy sonra ana menude wipe kismina gir alta factory reset var o seridi cek 5 saniye icinde format atilir sonra reboot system yap tamamdir recovery e girmiyorsa root recovey bolumunden twrp atabilirsin stock roma gerek yok
Yardim edebildiysem ne mutlu bana
DENIZREYIZ' Alıntı:
arkadaşım data/misc/wifi içindeki dosyaları silmiş... wifi yi açamıyorum, nasıl çözeceğiz?
dosyaları arkadaştan aldım olmadı, etc de de wifi dosyası silinmişti onu geri getirdim hala çözülmedi...
Sen bide arkadasinkini aldigin icin oyle oldu orda arkadasina ait seri no vb ozel bilgileri yer alir ama factory reset yap dedigim gibi hicbirsey kalmaz :goodbye: