D devuser Original poster Kayıtlı Üye 3 May 2015 29 0 4 Nis 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, CM13 rom kurayım dedim.Kurdum ancak cihaz Wileyfox ekranına geliyor ve kapanıyor.Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar merhaba, CM13 rom kurayım dedim.Kurdum ancak cihaz Wileyfox ekranına geliyor ve kapanıyor.Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
D devuser Original poster Kayıtlı Üye 3 May 2015 29 0 4 Nis 2016 #2 Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen.
E eskiyapar Aktif Üye 3 Kas 2015 309 40 4 Nis 2016 #3 Cvp: RE: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma devuser' Alıntı: Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla ... Cihaza twrp 3.0.0 kur. Tüm wipeleri yap. Istediğin custom romu flashla.
Cvp: RE: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma devuser' Alıntı: Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla ... Cihaza twrp 3.0.0 kur. Tüm wipeleri yap. Istediğin custom romu flashla.
D devuser Original poster Kayıtlı Üye 3 May 2015 29 0 4 Nis 2016 #4 Cvp: RE: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma eskiyapar' Alıntı: devuser' Alıntı: Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla ... Cihaza twrp 3.0.0 kur. Tüm wipeleri yap. Istediğin custom romu flashla. Genişletmek için tıkla ... Hocam nasıl kuracağım ? Cihaz fastboot komutunu algılamıyor bi türlü.
Cvp: RE: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma eskiyapar' Alıntı: devuser' Alıntı: Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla ... Cihaza twrp 3.0.0 kur. Tüm wipeleri yap. Istediğin custom romu flashla. Genişletmek için tıkla ... Hocam nasıl kuracağım ? Cihaz fastboot komutunu algılamıyor bi türlü.
E eskiyapar Aktif Üye 3 Kas 2015 309 40 4 Nis 2016 #5 Bilgisayara adb süruculerini yüklemen lâzım. Forumda konusu var.
Kenshi Kayıtlı Üye 17 Mar 2016 30 0 13 Nis 2016 #6 Cvp: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma Ayni sey basima gelmisti adb suruculeri indirip twrp kuracaksin baya ugrasmistim
Cvp: Wileyfox Swift bootloop ve kapanma Ayni sey basima gelmisti adb suruculeri indirip twrp kuracaksin baya ugrasmistim