M Mfurkan Original poster Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 166 28 Cihaz gm 5 plus d ROM miui 8 7 Ara 2017 #1 Xiaomi kulaklığın tuşları gm5+ da çalışmıyor Samsung j5 de denedim sorun yok yazılımla ilgili bir problem mi ?
Xiaomi kulaklığın tuşları gm5+ da çalışmıyor Samsung j5 de denedim sorun yok yazılımla ilgili bir problem mi ?
Furkan Kök Yasaklı Üye 20 Haz 2016 447 82 Bartın Cihaz GM 5 Plus d/J7 2016 ROM Miui Peçrom :troll1: 7 Ara 2017 #2 Mfurkan' Alıntı: Xiaomi kulaklığın tuşları gm5+ da çalışmıyor Samsung j5 de denedim sorun yok yazılımla ilgili bir problem mi ? Genişletmek için tıkla ... Kullandığın müzik çalar programına aittir büyük ihtimal.
Mfurkan' Alıntı: Xiaomi kulaklığın tuşları gm5+ da çalışmıyor Samsung j5 de denedim sorun yok yazılımla ilgili bir problem mi ? Genişletmek için tıkla ... Kullandığın müzik çalar programına aittir büyük ihtimal.
M Mfurkan Original poster Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 166 28 Cihaz gm 5 plus d ROM miui 8 7 Ara 2017 #3 Furkan Kök' Alıntı: Kullandığın müzik çalar programına aittir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... Poweramp Google play müzik YouTube hepsi aynı
Furkan Kök' Alıntı: Kullandığın müzik çalar programına aittir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... Poweramp Google play müzik YouTube hepsi aynı
Furkan Kök Yasaklı Üye 20 Haz 2016 447 82 Bartın Cihaz GM 5 Plus d/J7 2016 ROM Miui Peçrom :troll1: 7 Ara 2017 #4 Mfurkan' Alıntı: Poweramp Google play müzik YouTube hepsi aynı Genişletmek için tıkla ... O zaman stock yazılımdan kaynaklı.Custom romlardan birini dene. Tepkiler: Mfurkan
Mfurkan' Alıntı: Poweramp Google play müzik YouTube hepsi aynı Genişletmek için tıkla ... O zaman stock yazılımdan kaynaklı.Custom romlardan birini dene.