XOSP ROM Android başlatılıyor da kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahmutt02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mahmutt02

Original poster
Aktif Üye
3 Şub 2017
83
26
28
Adıyaman
Cihaz
General Mobile 5+
ROM
Oreo Stock
Hocam telefonuma xosp romu kurdum android başlatılıyor yazısında kaldı ne yapmalıyım

O rom o anlamda sorunlu malesef. Aynısı Xosp Rom General Mobile 4G için de geçerli idi malesef. Benden sana tavsiye 5 Plus için Miui 10 romunu kur derim.

sistemde launcher olmadığı için bu hatayı veriyor. twrpden yüklenen bi launcher bulup yükleyin.

bana kalırsa hiç uğraşmayın, başka roma geçin

sistemde launcher olmadığı için bu hatayı veriyor. twrpden yüklenen bi launcher bulup yükleyin.

bana kalırsa hiç uğraşmayın, başka roma geçin
Aynen hocam bende aynısını dedim. General Mobile 5 Plus için yapılmış Miui 10 roma geçmesi daha mantıklı bence.

• Like
Tepkiler: mahmutt02
Aynen hocam bende aynısını dedim. General Mobile 5 Plus için yapılmış Miui 10 roma geçmesi daha mantıklı bence.
Hocam uzun zamandır mıuı 10 kullanıyorum artık sıkıcı olmaya başladı başka düzgün çalışan önerebileceğiniz rom var mı chyangen veri tabanlı romlar haricinde

• Like
Tepkiler: cebrail41
Hocam uzun zamandır mıuı 10 kullanıyorum artık sıkıcı olmaya başladı başka düzgün çalışan önerebileceğiniz rom var mı chyangen veri tabanlı romlar haricinde
Xperia rom u kurabilirsin Flyme olabilir. Resurrection Remix i öneririm bak. İstediğin temayı kurup uygulayabilirsiniz. Gayet güzel ve akıcı rom.