XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam yükleme adımlarını uygun yaptım fakat rom beyaz ekranda kaldı ne yapmam gerekiyor ?

Cvp: GM 5 Plus XOSP Xperia Custom ROM [7.1.1]

Eline sağlık abi yine döktürmüşsün :)

Cvp: RE: GM 5 Plus XOSP Xperia Custom ROM [7.1.1]

fayn88' Alıntı:
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞIMISINIZ

Konuda 40 tane ekran görüntüsü var.

Afedersiniz ama burda yorum yaptım fakat hiç bir kullanıcı derdime dönüp bakmadı ki admin bile es geçmişken. İnsanlara yardım odaklı olmanız gerekirken cidden böyle bir platforma hiç yakışmadı. Türk geliştiriciler bu yüzden yapamıyor yabancı sitelerde bir yorumda hemen üstüne düşüyorlar.

Rogue1' Alıntı:
Hocam yükleme adımlarını uygun yaptım fakat rom beyaz ekranda kaldı ne yapmam gerekiyor ?

Kurulumu tekrar yapar mısın ? Dikkat et biraz.

Rogue1' Alıntı:
Afedersiniz ama burda yorum yaptım fakat hiç bir kullanıcı derdime dönüp bakmadı ki admin bile es geçmişken. İnsanlara yardım odaklı olmanız gerekirken cidden böyle bir platforma hiç yakışmadı. Türk geliştiriciler bu yüzden yapamıyor yabancı sitelerde bir yorumda hemen üstüne düşüyorlar.

Beyaz ekran gelince sabredip bekleyeceksiniz, olmayan sorun için nasıl bir çözüm bekliyorsunuz?

• Like
Tepkiler: recsin
Valla bi insan da bataryası iyi ya da kötü demiyor başlıklarda. Herkes teşekkür edip geçiyor

teşekkürler deneyelim
Edit : romu kurdum. şimdilik rom gayet akıcı ve görsel olarak güzel. bakalım şarjı nasıl gidecek