I ibrhm-7 Original poster Aktif Üye 29 Ocak 2015 147 10 27 Ocak 2016 #1 Merhaba herkese. Çok severek kullandığım Orochi hocamın eseri olan Xperia z3 romunun uygulama simgelerini nasıl kucultebiliriz??
Merhaba herkese. Çok severek kullandığım Orochi hocamın eseri olan Xperia z3 romunun uygulama simgelerini nasıl kucultebiliriz??
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 27 Ocak 2016 #2 Cvp: Xperia rom ikonları küçültme ibrhm-7' Alıntı: Merhaba herkese. Çok severek kullandığım Orochi hocamın eseri olan Xperia z3 romunun uygulama simgelerini nasıl kucultebiliriz?? Genişletmek için tıkla ... Apklerin hepsini açıp pngleri küçültmek fakat alternatif olarak çeşitli launcherler yükleyebilirsiniz.Örneğin nova launcher sorunsuz bu konuda.
Cvp: Xperia rom ikonları küçültme ibrhm-7' Alıntı: Merhaba herkese. Çok severek kullandığım Orochi hocamın eseri olan Xperia z3 romunun uygulama simgelerini nasıl kucultebiliriz?? Genişletmek için tıkla ... Apklerin hepsini açıp pngleri küçültmek fakat alternatif olarak çeşitli launcherler yükleyebilirsiniz.Örneğin nova launcher sorunsuz bu konuda.
I ibrhm-7 Original poster Aktif Üye 29 Ocak 2015 147 10 27 Ocak 2016 #3 Launcher sevmiyorum, orjinal Xperia launcheri daha güzel. Dediğiniz şeyi nasıl yapacam, bilemiyorum şu an ?
Launcher sevmiyorum, orjinal Xperia launcheri daha güzel. Dediğiniz şeyi nasıl yapacam, bilemiyorum şu an ?
S SuperDroid 27 Ocak 2016 #4 Cvp: RE: Xperia rom ikonları küçültme ibrhm-7' Alıntı: Launcher sevmiyorum, orjinal Xperia launcheri daha güzel. Dediğiniz şeyi nasıl yapacam, bilemiyorum şu an ? Genişletmek için tıkla ... Dediginiz seyi yapmak uzun surer en iyisi siz arayuz kuracaksiniz veya boyle kullanmak zorundasiniz Sorunuzun cevabini aldiginiza gore konu kilit :locked:
Cvp: RE: Xperia rom ikonları küçültme ibrhm-7' Alıntı: Launcher sevmiyorum, orjinal Xperia launcheri daha güzel. Dediğiniz şeyi nasıl yapacam, bilemiyorum şu an ? Genişletmek için tıkla ... Dediginiz seyi yapmak uzun surer en iyisi siz arayuz kuracaksiniz veya boyle kullanmak zorundasiniz Sorunuzun cevabini aldiginiza gore konu kilit :locked: