yandex 753 handler turkcell ayarı olan var mı?
F Frankestein™ Aktif Üye 3 Ocak 2016 #2 Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun.
Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun.
R ruling Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 #3 Frankestein™' Alıntı: Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun. Genişletmek için tıkla ... konu dışında paylaştım farkındaysan?
Frankestein™' Alıntı: Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun. Genişletmek için tıkla ... konu dışında paylaştım farkındaysan?
Xyoline Aktif Üye 4 Ocak 2016 #4 ruling' Alıntı: Frankestein™' Alıntı: Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun. Genişletmek için tıkla ... konu dışında paylaştım farkındaysan? Genişletmek için tıkla ... Bu forumda bu tür şeyler komple yasak. Konu dışısı felan yok bu işin yani.
ruling' Alıntı: Frankestein™' Alıntı: Öyle şeyler bulunmaz bu sitede kardeşim. Warez paylaşıma girer. Ve bu forumda bu tür şeyler yasaktır. Lütfen kuralları okuyun. Genişletmek için tıkla ... konu dışında paylaştım farkındaysan? Genişletmek için tıkla ... Bu forumda bu tür şeyler komple yasak. Konu dışısı felan yok bu işin yani.