l_v2000v_l Original poster Kayıtlı Üye 2 Ara 2015 90 8 15 May 2016 #1 Telefonum /system/bin /sh dosyası bozuldu Telefonun şu anda wifi bluetooth gps ve sim kart görmüyor Yardım edin
Telefonum /system/bin /sh dosyası bozuldu Telefonun şu anda wifi bluetooth gps ve sim kart görmüyor Yardım edin
TigerKHaN Administrator 24 Ocak 2015 461 316 50 Cihaz Redmi Note 3 Pro 15 May 2016 #2 Telefonunuzun model ve markasini yazmayi unutmuşsunuz. Onu yazinda yardimci olsunar size.
Ashnwor Aktif Üye 15 Eyl 2015 113 35 15 May 2016 #3 Stock Romdan sh dosyasını alıp adb.exe'nin olduğu dosyaya koyup; adb shell'den sırasıyla; Kod: su (telefonundan onaylamayı unutma) rm -f /system/bin/sh exit adb push sh /system/bin adb reboot yazarsan olması gerekir. Denemediğim için emin olamıyorum, çalışmayabilir.
Stock Romdan sh dosyasını alıp adb.exe'nin olduğu dosyaya koyup; adb shell'den sırasıyla; Kod: su (telefonundan onaylamayı unutma) rm -f /system/bin/sh exit adb push sh /system/bin adb reboot yazarsan olması gerekir. Denemediğim için emin olamıyorum, çalışmayabilir.
l_v2000v_l Original poster Kayıtlı Üye 2 Ara 2015 90 8 16 May 2016 #4 Cvp: RE: Yardım /system/bin/sh bozuldu TigerKHaN' Alıntı: Telefonunuzun model ve markasini yazmayi unutmuşsunuz. Onu yazinda yardimci olsunar size. Genişletmek için tıkla ... Telefonun Markası GENERAL MOBILE PLANET
Cvp: RE: Yardım /system/bin/sh bozuldu TigerKHaN' Alıntı: Telefonunuzun model ve markasini yazmayi unutmuşsunuz. Onu yazinda yardimci olsunar size. Genişletmek için tıkla ... Telefonun Markası GENERAL MOBILE PLANET