Yeni kulanmaya başladığım bi öneriyle geldim.

enisdumluoğlu87

Original poster
Aktif Üye
23 Eki 2019
188
12
İşletme mezunu ve işletme sahibi olarak son 3 aydır işimde eticaret yapmak için ideasoft kullanıyorum. Orta ölçekli bir işletme olduğum için platinum paketini kullanıyordum. Zamanla satışlarımda artış olunca yurtdışına da açılan istedim. Müşteri temsilcisiyle bununla ilgili görüşürken platinum paketinden bahsetti ve bu bana daha kolay geldi. Hem yurtdışı için şirket kurmadan satış yapabileceğim hem de içerisinde eihracat için çoklu dil desteği de bulunuyor. E-ticaret yapmayı düşünen varsa bi göz atsın derim. Eticareti çok daha pratikleştiriyo.

Bende görüp aratırdım. Hem yeni bi marka kimliğine gitmişler hem de next ile eticarette yeni bir adım atışlar. Bu şekilde ticaret süreçleri çok daha kolaylaşır ve satışları daha da artırabiliriz.

Özellikle kadın girişimciler desteklemek için sunduları paketler çok güzel. Daha önce bu tarz işbirlikleri ve kampanya yapmışlardı. Şu an tüm paketlerin indirimi de çok iyi. Düşünen varsa vakit kaybetmeden hayata geçirsin.

Bende araştırdım, next ile 1 saat içinde eticaret siteni kurup satışlara başlayabiliyorsun. Önceki gibi senin haftalarını aylarını almıyor.

Biz paket içerikleri için görüşüyorduk. Bizim için hangisi daha iyi olur diye. Zaten orta ölçekli bir işletme olduğumuz için de entegre de karar kıldık. Kurulumu, kullanım kolaylığı, stokları kontrol ve takip etme vs gibi özelliklerin yanı sıra yapay zekayla fiyatlandırma ve diğer özellikleri çok hoşumuza gitti. Bizim bu işteki serüvenizimi daha da kolaylaştırıcak bir sistem yapmışlar yani. Eğitim videoları ve ideasoft akademiyle de bu işi daha da iyi yapıcağımızı düşünüyorum.

Gerçekten de çok güzel yeni özellikler gelmiş. Ablamla bi girişimcilik fikrim var ama bakalım destek alabilirsek bu paketi düşünebiliriz.

Bnce alırsın ki aldıktan sonra ideasoft next paketine geçmen çok mantıklı olur. 1 saatte kurulum tamamlanıp satışlara başalayabilirsin. Kargo, muhasebe, pazaryerleri, ödeme yöntemleri gibi birçok entegrasyon ve altyapıyı da dakikalar içinde entegre edip e-ticarete başlayabiliyosun. Eğitim videoları ve ideasoft akademi de var. Oradan da bilmediğin noktada izleyip işlerini halledebilirsin.