Odin ile anca yazilim kurarsin imei gitmez benimde yurtdisi hicbir sorun yokHerkese Hayırlı Haftasonları dilerim.
Samsung S7 Yurtdışı İmeisi atılmış telefonum var.Telefonun Androidi 6.0.1 ilk sorum bunu nasıl güncelleyebilirim imei kaybetmeden.
2. Sorum telefondaki rootu kaldırırsam ne sakıncası olur ?
Şimdiden Teşekkürler ...
Nasıl yazılım kurarım güncelleme alır mı yani? odin ile birlikte ? Telefoncu rom yükledi stock rom değil yalnız.Bir de root kaldırırsam sorun olur mu?Odin ile anca yazilim kurarsin imei gitmez benimde yurtdisi hicbir sorun yok
Benim yapabileceğim bir şey değil heralde ? ve ikinci soru ile alakalı bir bilginiz mevcut mu? Örneğin snapchat uygulamasını ben yükleyemiyorum ...7.x sürümlerde imei atılmış telefonlarda iemi gelmez,arama yapılmaz.İmei patch yapılması gerek.
Benim yapabileceğim bir şey değil heralde ? ve ikinci soru ile alakalı bir bilginiz mevcut mu? Örneğin snapchat uygulamasını ben yükleyemiyorum ...
Xposed yükledim telefon acılmadı stock room ile birlikte anca halledebildim sizin dediğini + cloack modülü olayını bilmiyorum yani asıl sorum şu ben root kaldırırsam bişi olur mu sadece snapchat için engel değilSnapchat için xposed+ root cloak modülüyle rootunu gizleyebilirsin snapchattan :emoji_slight_smile: Google dada var bir sürü çözüm.
Xposed yükledim telefon acılmadı stock room ile birlikte anca halledebildim sizin dediğini + cloack modülü olayını bilmiyorum yani asıl sorum şu ben root kaldırırsam bişi olur mu :emoji_grinning: sadece snapchat için engel değil
Başkan xposed yükleyince de telefon softbrick oluyor bana telefon numaranızı verirmisiniz size durumu whatsapptan anlatıyım mümkünse ?Rootu kaldırırsın ama onun kalıntısı kalıyor. Snapa yine giremezsin.
Modlanmıs nasıl oluyor hocam ya bulursanız rica ediyorum yollarmısınız yoksa root kaldırıcamTüm Samsung cihazlara normal xposed modulleri uymuyor modlanmıs versiyonları var onları bul link bulursam atarım