ext4 nasıl yapacagızxda ya sordum ordaki biri yanliş system formatindan kaynaklandigini ve system f2fs ise ext4 yapmasini soyledi
ext4 nasıl yapacagızxda ya sordum ordaki biri yanliş system formatindan kaynaklandigini ve system f2fs ise ext4 yapmasini soyledi
advanced wipe nin içinde change and repair bolumunde change diceksin system e ext4 yapext4 nasıl yapacagız
tamam sagol deneyecegimadvanced wipe nin içinde change and repair bolumunde change diceksin system e ext4 yap
tamam sagol olduadvanced wipe nin içinde change and repair bolumunde change diceksin system e ext4 yap
Mutlu oldum eyvallah.Bir şey araştirip ogrenince zevk aliyorum.:emoji_full_moon_with_face:Bu arada o rom nasil ses iyi miext4 nasıl yapacagız
tamam sagol deneyecegim
[doublepost=1513695506,1513693484][/doublepost]
tamam sagol oldu
miu9 kurdumMutlu oldum eyvallah.Bir şey araştirip ogrenince zevk aliyorum.:emoji_full_moon_with_face:Bu arada o rom nasil ses iyi mi
hocam şu twrp yi yüklemeyi detaylı anlatırmısınız bootloader açık şuan oreo yükledim xda dan beta twrp var diyorlardı ama sanırım olmadı twrp
mi flash ile yükleyebilir miyim ve nasıl yüklerim
sağol hocam 2 dakika sürmedi bilezip içindeki klasörü bir yere çıkartın. yüklemek istediğiniz recoveryi de içine atıp adını "recovery" olarak ayarladıktan sonra MiFlash ile yükleyebilirsin.
EDL_TWRP.zip
kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildin mi sen hiç bir şey yapamıyorum kalıyo öleceMerhaba malesef işlemler tamamlanmıyor Miflash da image flashing de bekliyor sürekli ilk başta yeşil olarak 2 yükleme yapıyor hızlıca ancak sonra sürekli bekliyor 10 dakikadar bekledim ama yüklenmedi ayrıca cmd komutunu PC den mi giriyoruz yoksa telefona komut için cmd programı ile telefondan mı komut veriyoruz daha aydınlatıcı şekilde anlatılabilirmi Nugat 7.1.1 rom yüklü stock
Oneplus ve samsung S5 de filan rom root hiç sıkıntı olmuyordu ancak kaç haftadır bulamadım düzgün bir anlatım yardımcı olursanız sevinirim mümkünse stok yazılımı 7.1.1 i videolu bir şekilde basit basit anlatabilecek varsa videolu anlatması daha iyi olacaktır
Format atıp tekrar edl ile yüklemeyi deneyinkardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildin mi sen hiç bir şey yapamıyorum kalıyo ölece
güzel1.2.1 sürümü