C Cilginmayki Original poster Kayıtlı Üye 11 Ara 2017 2 0 44 Cihaz zte axon 7 ROM tock 3 May 2020 #1 zte axon 7im dfu modunda kaldı eld moduna alamıyorum yardım edebilecek varmı arkadaşlar acil
Asderdd Administrator 24 Ocak 2015 1,198 6,855 Cihaz ZTE Axon 7 ROM LineageOS 16.0 Pie 3 May 2020 #2 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu program ile dfu moddan edl moda alabilirsiniz cihazı. Tepkiler: ReeLperesT
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu program ile dfu moddan edl moda alabilirsiniz cihazı.
C Cilginmayki Original poster Kayıtlı Üye 11 Ara 2017 2 0 44 Cihaz zte axon 7 ROM tock 4 May 2020 #3 Asderdd' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu program ile dfu moddan edl moda alabilirsiniz cihazı. Genişletmek için tıkla ... Tamam hallettim kardeşim sağol
Asderdd' Alıntı: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Bu program ile dfu moddan edl moda alabilirsiniz cihazı. Genişletmek için tıkla ... Tamam hallettim kardeşim sağol