Samsung Android cihaz WhatsApp konuşma kaydetme uygulaması önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thearmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thearmy

Original poster
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2025
4
0
25
Cihaz
Samsung
Merhaba, Samsung S20FE cihazım için WhatsApp'da görüşme yaparken kendi sesimle beraber karşı tarafın da sesinin alabileceği bir uygulama arayışım mevcut, Call Recorder ACR ve Cube ACR uygulamalarını denedim fakat karşı tarafın sesini almıyor. Önerebileceğiniz bir uygulama var mı acaba

Ekran kaydı alıp daha sonra 3.parti uygulamalarla ses ve videoyu ayırabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: thearmy

Mobi Recorder’a bir göz atmalısın. Gömülü olarak videodan ses dosyasına çevirme yapabiliyordu.

• Like

Mobi Recorder’a bir göz atmalısın. Gömülü olarak videodan ses dosyasına çevirme yapabiliyordu.

WhatsAppdaki karşı tarafın sesini telefonun içinden mi kaydediyor hocam yoksa telefonun hoparlöründen mi kaydediyor bilginiz var mıydı acaba? yardımınız için teşekkürler bu arada

Yazılımsal olarak ses akış kaynaklarından alıyordu sanırım. Uzun süredir kullanmadım ve test edebileceğim Android bir cihaza sahip değilim :)

• Like
Yazılımsal olarak ses akış kaynaklarından alıyordu sanırım. Uzun süredir kullanmadım ve test edebileceğim Android bir cihaza sahip değilim :)
teşekkür ederim cevaplarınız için

Not: çalışmadı hocam mobi recorder da :)

Son düzenleme:
whatsapp güvenlik amaçlı ek koruma koymuş olabilir. Bir zamanlar modlu whatsapp uygulamaları vardı, gizlilik endişeniz yoksa onlarla bir test yap istersen. Mobi recorderi YouTube’dan ya da başka bir kaynaktan kayıt alarak bir dener misin? Eğer onlarda sesi alıyorsa gizlilik amaçlı whatsapp korumasına takılıyorsun demektir.