Ayyıldız™ 16 May 2017 Miui 8 romunda ayarlar/pil bölümüne giriyorum, 9 saat yazıyor. Cm 12 tabanlı bir romda giriyorum, 2-2,5 saati geççtiğini görmedim. Ayıptır.
Miui 8 romunda ayarlar/pil bölümüne giriyorum, 9 saat yazıyor. Cm 12 tabanlı bir romda giriyorum, 2-2,5 saati geççtiğini görmedim. Ayıptır.
Ayyıldız™ 10 Nis 2017 Düşman değilsin amma dostta değilsin. Düşman olamayacak kadar düşük, dost olamayacak kadarda ahlaksız ve bencilsin.
Düşman değilsin amma dostta değilsin. Düşman olamayacak kadar düşük, dost olamayacak kadarda ahlaksız ve bencilsin.
Ayyıldız™ 12 Mar 2017 Şaşırdık mı? Hayır. Her zaman başımıza geliyor. 2 yıl daha sonrasında yenmi yemen mi? Gevşekçe gülenlere acıyor ve kınıyorum Rüşvet mi alyon
Şaşırdık mı? Hayır. Her zaman başımıza geliyor. 2 yıl daha sonrasında yenmi yemen mi? Gevşekçe gülenlere acıyor ve kınıyorum Rüşvet mi alyon
Ayyıldız™ 27 Şub 2017 Dizi zaten benim için geçen sezon bitmişti adamın rolünü seviyorum. Hayallerini seviyorum. Burada iki kişi ne güzel konusoduk bea.
Dizi zaten benim için geçen sezon bitmişti adamın rolünü seviyorum. Hayallerini seviyorum. Burada iki kişi ne güzel konusoduk bea.
Ayyıldız™ 27 Şub 2017 İç savaş çıkar o dizi biterse albayım! Saçma sapan efsaneleri dinlemektense o diziyi seyredirim albayim
İç savaş çıkar o dizi biterse albayım! Saçma sapan efsaneleri dinlemektense o diziyi seyredirim albayim
Ayyıldız™ 26 Şub 2017 Artik Sa, As albayim! Selamlarda yeter, hatta fazla gelir. Suurlarini kaybeder diktalar.