maskem kullanıcısının son içeriği

1. M

Send Android Manager

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve Dr. Fone gibi ücretli/hantal uygulamalara güçlü, hafif ve ücretsiz bir alternatif olması amacıyla geliştirdiğim Android Manager projesini nihayet stabil bir seviyeye getirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Uygulamanın en büyük odak noktası: Kablolardan...
  2. M

Send Android Manager

Bu programın en büyük özelliği kablolara veda etmenizi sağlamasıdır! Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için USB kablosu aramanıza gerek yok; aynı Wi-Fi ağına bağlı olmanız yeterli. Hiçbir teknik ayarla uğraşmadan kablosuz bağlantıyı kurmak için aşağıdaki 3 basit adımı izleyin: Adım 1...
  3. M

Android manager özellik öneri

Android Manager: Hepsi Bir Arada Android Yönetim, ROM & Recovery Aracı Piyasadaki hantal, reklama boğulmuş veya ücretli Android araçlarına alternatif olarak geliştirdiğim Android Manager projesinin güncellenmiş sürümünü paylaşmak istiyorum. Cihazınızı USB veya kablosuz ağ üzerinden bağlayıp...
  4. M

Android manager özellik öneri

arkadaşlar böyle bir uygulama yapıyorum neler ekleyebilirim önerileriniz varmı şimdi olursa fastbootan custom rom yükleme özelliği yapmaya çalışıyorum
  5. M

[UNOFFICIAL] AospExtended 4.3 for GM 5 Plus [7.1.2]

kullandığım en stabil romlardan biri batarya olarakda diğer romlardan daha fazla gidiyor bir sim sorunu vardı onuda ustamız çözdü kurduğun zaman pişman olmazsın
  6. M

eline yüreğine sağlık dostum custom romlardaki ısınma sorunmu bulunmuyor canavar gibi çok seri stabil
  7. M

stock rom dan sonra yine olmadı verdiğin apk yle selinux la görmeye başladı eyv ustam ilgilendiğin için
  8. M

malesef olmadı eski stock rom yükleyip tekrar deneyeceğim...
  9. M

sırasıyla kurdum zaten.. stock hazirandan geçtim ondan sorun olurmu ?
  10. M

yükledim sim kartı görmüyor usta ? nasıl çözeriz
  11. M

[MOD] Kernel Adiutor Mod v15

eline sağlık