Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
If apk contains clases.dex you can delete odex files.
Romu kuracak arkadaşlar, kurmadan önce rom zipinin içinde, system/app den smsreg.apk mutlaka silin, virüstür kendisi.
Alex, smsreg is a virus, check your roms, if you see this apk delete it.
Rom hazır aslında. Deodex yaptım, şebeke simgesi değişti,wifi için framework düzenlendi, bir kaç systemui değişikliği daha yaptım upload ettim geliştiriciden bilgi bekliyorum. Bilgisi dışında paylaşmak istemedim.
Mutlaka yapın denilmesinin bir sebebi var. Normalde açılmaması lazım siz telefonun açıldığına dua edin. Bölümlendirme, SP Flash ile yazılım yüklemediğiniz sürece gitmez. Mutlaka konuda belirtildiği şekilde wipe ve format yaparak kurun romu.
512 MB Ram ve Roma sahip bir android cihaza sahibim bu konularla vaktinde çok uğraştım. Sizi de biraz aydınlatmaya çalışayım.
1.Swap alanı ve SD Ext alanı oluşturmak için CWM recovery gerekir TWRP de o menü yok.
2.Swap alanı hafıza kartının belirlenen bölümünü cihaza ait RAM gibi gösterir...
Arkadaşlar rom 16 GB için. Türkçe seviyesi %99. Tam vakit vermeyim ama yarın romda biraz değişiklik yapıp, 4 GB a uyarlayıp vermeyi düşünüyorum.
Takipte kalın ;)
Arkadaş zamanlayıcı ile istediği apkyı yedeklemek istiyor galiba. Zamanlayıcı da yok o seçenek. Verisi değişmiş uygulamaları yedekle diyebilirsin. planladığın tarih ve saatte sadece verisi değişen uygulamaları yedekler. Ama tek tek zamanlı yedekleme yok maalesef.
RE: UMI ZERO COLOR OS:: 4.4.2 V1
Üstad uzun süre sonra seni aramızda görmek büyük mutluluk. HoşgeldiNiz aramıza tekrar. Eline koluna sağlık. Umi zero almayı düşündüğüm bir cihaz. Alırsam ilk kuracağım rom bu olur. Şu an discoda da color var zaten.
Aynen. beta bir roma göre iyi bile bence. Alarm için system/app den clock.apk silin, GG ultimate içindeki deskclock.apk yı system/app ye atarak izinlerini rw-r-r olarak ayarlayın ve yeniden başlatın. Menüye saat uygulamasının geldiğini göreceksiniz. Alarm sorunsuz çalışıyor o zaman.
RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
Valla daha ayrıntılı anlatacak bir durumu yok, bir şekilde titanium tercihlere girmeniz lazım. Hatırladığım kadarıyla Miuide ayarlardan tuş kombinasyonları değiştirilebiliyor. Ordan değiştirip task manager ı başka tuşa atayıp deneyin bi.