Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O libler zaten taban roma ait, siz port romdan alacaksınız. Boot.img e init.rc eklemek isteğinize kalmış. İnit.rc ve bootclasspath ayrı bir konu. Burdaki anlatım AOSP romlarda %99 çalışır fakat OS romlar için farklı yöntemler gerekebilir.
Parlaklık çubuğu eklemek için anlatım var forumda. Diger soruya gelirsek systemui.apk decomp edilip dimension.xml den dpi büyütülecek fakat arkadaşın dediği gibi görünüm bozulabilir.
May u try the other roms. If the problem continue it may be hardware problem. if not continue we will analyze the rom again. because nobody report this problem except you.
Soundprovider.apk aradığınız resimler onun içinde. Başlangıçta tanıtım yapan apk o. Asıl ismi OEB.apk dır portladigim b bazı romlarda görmüştüm.
Bu apknin olduğu romlarda setupwizard olmaz çünkü ikisi çakışıyor.
1. Framework-res.apk yüklenmemiş onu yükleyin önce
2. Out veya projects klasörüne girin. Settings.apk klasörünü açın içinde apktool.yml var onu notepad++ ile açın -1 altına -2 ekleyin kaydedip kapatın