Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merak etmeyin romu yükleyip ss alırım :emoji_slight_smile:
Snapshotları da ekledim :emoji_blush:.
GÜNCELLEME: Galiba bir ilerleme kaydettim. Ama Wiko Fever V34 stok romunda. Tüm VIA M1 MM lib dosyalarını Fever V34'e koyunca mikrofon çalışmaya başladı. Asıl olay şu: Wiko Fever V34 ROM'u ile...
ARM64-7.1-pico veya nanoyu seçin. Daha sonra indirdiğiniz zip dosyasını SD karta alın. Sonra TWRP'ten flashlayın. Cacheleri de silip telefonu yeniden başlatın.
Onu da halletmeye çalışıyorum. Mikrofonu çözemediğimden ben de diğer bugları araştırıyorum. Ve şu anda bu mesajı o kadar komik ki madOS'tan yazıyorum (Allah'tan Wi-Fi'ye bağlanmada sıkıntı yok :emoji_laughing:).
Ben bu ROM'u ilk kullanırken şarj oluyordu. O zamanlarda stok ROM'u temizden yükleyip daha sonra Bingo OS'u yüklemiştim. Muhtemelen şarjı alır fakat kesinlikle olur diyemem.
Evet bazen bende de oluyor. Ben de bazen güç tuşu da çalışmıyor. Bazen birkaç defa yeniden başlatınca güç tuşu çalışıyor. Ama telefon kapalıyken şarj oluyor. Acaba önce VIA M1'in romunu temiz yükleyip te daha sonra Bingo OS'u yüklesek bence sorun kalmaz çünkü ben bu romu ilk başlarda denedim...
Mikrofonla ilgili bir yanlışım varmış. Aslında mikrofon sesi kaydediyiormuş fakat sorun sesi aşırı kısık kaydediyormuş :emoji_grinning:. Yani mikrofonla ilgili tek sorun sesi kısık kaydetmesiymiş :p. Eğer o kayıt alınan sesi de çoğaltabilirsem bir sorun kalmaz. Bu ara da youtube whatsapp...
Hmm tam olarak bilemiyorum o rom bende var fakat o romu pek kullanmadım. Romu telefona yükleyip sonucunu bildiririm. O zaman belki bir şeyler düşünürüm. Düşündüğüm bir şey aslında var. Belki de sistemde Whatsapp ve Youtube tarafından gerek duyulan birkaç dosya eksik olabilir. Ama şu anda ki ana...
İşte ben 16 yaşındayım (birkaç gün sonra 17 yaşıma basıyorum :) ) ama böyle geliştirme işleriyle uğraşmayı baya bir seviyorum. Yani tam profesyonel değilim fakat gene de az buçuk tahmin ede ede problem nerede ise büyük ihtimalle o problemi çözebiliyorum. Örneğin VIA M1 in stock marshmallow romu...
Son denemede Wiko Fever SE V11'in romunu flashladım "SP Flash Tool'den " Format all + download" modunda, çünkü bu romun partitionlarında extra bir bölüm daha var", daha sonra IMEI'yi MAUI Meta'dan kaydettirdim. Daha sonra bootloader kilidini açıp oreo için twrp'i flashfadım. Daha sonra mados +...
Şu anda Wiko Fever'in romunu Casper VIA M1'e yükledim. Daha sonra da madOS recoverysini yükledim. Daha sonra madOS'u flashladım ve simi de okumaya başladı. Fakat IMEI'yi maui meta'dan restore etmeye çalıştığımda telefon ilk meta moduna girdi, daha sonra telefon kendini reboot etti.Yani basebandi...
Aslında madOS'un Wiko Fever için Android 8.1 versiyonu var. Casper VIA M1'e kurulabiliyor (aynı zamanda kullandığım cihaz) fakat buglar var. Bazı buglar şöyle (Ben de olanlar, fakat daha hepsini bilmiyorum.) :
-Baseband versiyonu "Unknown" diyor. Baseband olmadığından SIM kartı ve IMEI'yi...