Arama sonuçlarınız

1. Özcan Kaya

lg d723tr ye lg d724 romu attım lg flash tools çalışmıyor acil yardım

Zip'ile stock rom atamazsın telefona, istersen baştan yapmayı dene, bence bir şeyi yanlış yaptın.
  2. Özcan Kaya

Alakası yok ben D724'romu yüklediğimde sorunsuz stock roma döndürebiliyorum telefonu, Kitkat'mı yükleyeceksiniz Lollipop'mu?
  3. Özcan Kaya

Sorun tam olarak nerede onu biliyormusunuz acaba?
  4. Özcan Kaya

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Rica etsem o üç uygulamayı bana gönderirmisin?
  5. Özcan Kaya

tavsiye ROM

TWRP'den Advanced Wipe'a basıp Dalvik cache, System, Data ve Cache'ye tik koyduktan sonra Swipe confirm to flash'a basıcaksın.
  6. Özcan Kaya

G3 Beat CM'den Stok ROM'a Dönme Sorunu

Cvp: G3 Beat CM'den Stok ROM'a Dönme Sorunu Forumda okumuştum, önce başka bir ülkenin "kdz" dosyasını ondan sonra Türkiye'nin kdz dosyasını kurun yazıyordu, "kdz" dosyasının sonunda "02" olması lazımdı galiba hangi ülkeydi bilmiyorum.
  7. Özcan Kaya

G3 Beat Cyanogenmod Mobil İnternet Sorunu

Cvp: G3 Beat Cyanogenmod Mobil İnternet Sorunu Merhaba, ben yeni konu açıp sorunun çözümünü anlattım. http://forum.turkdevs.com/konu-lg-g3-beat-cyanogenmod-mobil-veri-sorunu-cozumu.html
  8. Özcan Kaya

[G3 Beat] Cyanogenmod Hücresel Ağ Sorunu [Çözüldü]

Merhaba arkadaşlar, bugün size LG G3 Beat Cyanogenmod Hücresel Ağ sorununun çözümünü anlatacağım. 1.Öncelikle herhangi bir dosya yöneticisi uygulamasından Root Erişimi seçeneğini aktif ediyoruz. 2.Kök dizinden "etc" klasörünün içindeki "apns-conf.xml" dosyasını açıyoruz ve adı "Vf Mobile...