Arama sonuçlarınız

1. Özcan Kaya

Discovery I Garantiye gidicek yardım

Cvp: RE: Discovery I Garantiye gidicek yardım Evet driverları yükle sonra telefonu download moda al, muhtemelen telefonun Bağlantı Noktası (COM ve LPT)'de gözükecektir, olmazsa başka bir USB'dene, bilgisayarının USB okuyucusu bozuk olabilir yada etkisizleştirilmiş olabilir Aygıt...
  2. Özcan Kaya

Discovery I Garantiye gidicek yardım

Cvp: Discovery I Garantiye gidicek yardım Telefonu bilgisayara bağla Bilgisayarım'a sağ tıkla Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları (COM ve LPT)'de telefonun gözüküyorsa stock rom atarken sorun çıkmıyor diye biliyorum bir dene istersen.
  3. Özcan Kaya

LG G3 Beat CM13 Rom QC Kılıf Sorunu

Cvp: LG G3 Beat CM13 Rom QC Kılıf Sorunu LG G3 Beat için olan Cyanogenmod 13 Rom'unda Quick Circle kılıf desteği yok galiba, Quick Circle kılıfı kullanmak istiyorsan mecbur Stock Rom kullanacaksın herhalde.
  4. Özcan Kaya

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Tamam, teşekkürler.
  5. Özcan Kaya

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Buda benden olsun, bu arada @OptimusPrime telefonun resimi ile ekran görüntüsünü nasıl birleştiriyoruz, Photoshop ile felanmı yoksa uygulama ilemi?
  6. Özcan Kaya

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Tamam, teşekkürler. @OptimusPrime
  7. Özcan Kaya

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın @OptimusPrime duvar kağıdını ve hava durumu widgetini alabilirmiyim rica etsem?
  8. Özcan Kaya

[G3 Beat] Uygulama Kapatınca Telefon Yeniden Başlıyor [Çözüldü]

Tamam arkadaşlar, telefonuma stock rom atarak sorunu çözdüm.
  9. Özcan Kaya

[G3 Beat] Cyanogenmod Hücresel Ağ Sorunu [Çözüldü]

Cvp: LG G3 Beat Cyanogenmod Mobil Veri Sorunu Çözümü Önemli değil.
  10. Özcan Kaya

TurkDevs Açılış Logosu

Cvp: TurkDevs Açılış Logosu Link'i yenilemen gerek.
  11. Özcan Kaya

Sony Home Launcher 10.0.A.0.63

Cvp: Sony Home Launcher 10.0.A.0.63 Tamam, teşekkürler.
  12. Özcan Kaya

Cvp: Sony Home Launcher 10.0.A.0.63 Tamam ''Polycon - Icon Pack''miş teşekkürler, son olarakta duvar kağıdını alabilirmiyim sana zahmet?
  13. Özcan Kaya

Cvp: Sony Home Launcher 10.0.A.0.63 İkon paketinin ismini söyleyebilirmisiniz rica etsem?
  14. Özcan Kaya

[MOD][PORT][5.0+] Xperia X Premium Walkman™ | With ClearAudio™ experience!!

Uygulamadan şarkıyı açınca müziğin sesini kısıyorum müziğin sesi sona geliyor.
  15. Özcan Kaya

İconları indiriyorum temalardan uygula diyorum uygulandı diyor ama hala eski simgeler duruyor Sense 7 de oluyor bu sorun Sense 8 de denediğimde uygulanıyor simgeler.
  16. Özcan Kaya

LG G3 Beat Download Mode

Ya driverlar yanlıştır yada Usb'bozuktur, ayrıca "Rooted" yazısı sadece telefonun Rootluysa "Kitkat" da yazar ve sorun telefonunu bilgisayarına yanlış bağlamanla alakalı.