Arama sonuçlarınız

1. nev2000

Servise gidecek telefon stock recovery sorunu (acil)

teşekkür ederim hocam sorunu çözdüm elhamdülillah
  2. nev2000

Servise gidecek telefon stock recovery sorunu (acil)

Selamün aleyküm arkadaşlar  telefonu garantiye göndereceğim oorochi hocanın verdiği orjinal romu yükledim ancak stock recovery yüklenmedi  mobile uncle tools ile orj recovery yi yüklemek istedim yükledi recovery modda açtım android ünlem işareti çıktı ancak cwm vs hepsini tükleyebiliyorum...
  3. nev2000

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Partition yapınca 1gb system ROM kurulan bellek 2 GB data uygulama kurduğunuz bellek 442 MB ise dahili SD kart olur doğrumu kontrol et. orochi hocam partition yaptım ancak bende gözüken 442 mb sd kartım olarak görünüyor 2 gb data görünmüyor hafıza kartım...
  4. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe smiletolife hocam yukarıda bahsettim ama cevap gelmemiş hafıza fixi mi vermek gerekiyor partisyon yaptığım 2 gb lık alan yerine 500 mb alan görünüyor 2 gb lık alan görünmüyor (tel 4gb)
  5. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe en sonunda kurabildim teşekkür ederim ancak romda hafıza problemi var mı dahili bellek olarak partisyonda az bıraktığım ( 2gb-400 mb yapmıştım) 400 mb görüyor 2 gb lık alanı görmüyor hafıza fixi mi lazım acaba?
  6. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe ali hocam benim problem ile alakalı başka tavsiyeniz var mı hocam kurulum bittikten sonre applı install supersu yazısı çıkınca yes yada no dememiz fark edermi? (denedim hocam maalesef her türlü açılış ekranında kalıyor hareketli logoya geçmiyor ilk açılışta...
  7. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe teşekkürler hocam şimdi deniyorum tekrar hocam kurulum bittikten sonre applı install supersu yazısı çıkınca yes yada no dememiz fark edermi? (denedim hocam maalesef her türlü açılış ekranında kalıyor hareketli logoya geçmiyor ilk açılışta ki yazıda kalıyor...
  8. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe madlover hocam yüklemeyi o linkten yaptım rom hatasız kuruldu yeniden başlattım ilk açılıştaki honor emuı yazısında kaldı kurulumda falan hata vermedi bir yerde yanlışlık yapmış olabilirmiyim
  9. nev2000

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe hocam parition linki ile hafızayı 2.25 gb yaptım ancak yüklenmedi orochi hocanın dediği gibi root expolerer ile system klasörüne baktım 700 mb onu nasıl artırabilirim telefonun usb bozuk olduğundan orjinal yazılımı yükleme şansım yok
  10. nev2000

[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

Hocam bekliyoruz emui yi Birde emui nasıl bir rom miui den artıları nelerdir
  11. nev2000

[4.4.2][ART]* Htc Desire 816G Dr.Razor™ *

Hocam ne zaman gelecek emui sabırsızlıkla bekliyoruz
  12. nev2000

Bildirim çubuğundaki saatin yanına yazı ekleme

teşekkürler severek kullanıyorum ancak bildirim panelini aşağı çekince sağa doğru kayma oluyor yazılan yazının boyutuna göre
  13. nev2000

[ANLATIM ] Android Commander Kullanımı

teşekkürler hocam eline sağlık senden çok şeyler öğreniyoruz
  14. nev2000

[ANLATIM] Advanced Apktool v4.1.0

Orochi™ hocam apktool kurdum 2 in içine attım decomb etmek için 2 ye bastım okeyledi ancak 3 out klasöründe bir şey çıkmamış acaba nerede hata yapmış olabilirim
  15. nev2000

[PORT APP][4.1+] Xperia Z2 Smart Social Camera

deneyeceğim inşaallah eline sağlık
  16. nev2000

Flat Style Bar Indicators

teşekkürler güzel bir modül
  17. nev2000

[PORT][4-16] Gunner Rom (OneShot) + GravityBox Fix

hocam müthiş rom ancak kasma çok yapıyor o nedenle istemeye istemeye rom değiştirmek zorunda kaldım. gerçi ustalarımız sağolsun sayelerinde 1 hafta dahi devamlı rom kullanamıyoruz her gün her gün yeni romlar çıkıyor. :)
  18. nev2000

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate kesinlikle ve kesinlikle efsane rom orochi hocam emeğine sağlık xperia z3 ile en çok kullandığım romlardan
  19. nev2000

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** kardeşim hakikaten müthiş bir rom xperia bizim telefona yakışıyor
  20. nev2000

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 tamam kardeşim tekrar indirip denerim